Bsra1998_ https://imgyukle.com/i/nhzsGv kızlar dun adetim bitti bugun ovulasyon testim bu sekilde sizce yumurtlama yakın mı 🤗
Nuriay Bsra1998_ yakin yakin yarina filak kıp kurmizi olur canimtestin laboquciks mi ? Bende ondan aldimda kullanmadim henuz kullanicam Rabbim yardimcinız olsunbu ay sevindirsin sizi 🌼❤
mucizemibeklerken17 Canım çok enteresan çıkmış 🙈 ama böyle olup ertesi gün aşırı silik çıkıp bi ertesi gün yumurtlama görebilirsin. Aşama aşama kızarmıyor çünkü 😊
Bsra1998_ sinber benim reglim cok duzensizdi canm polikistik over var bende son 2aydir clife macun kullandim adetimi günü gününe düzene soktu gecen ay adetten 5gun sonra yumurtladm o yuzden bu ay yine takip etmeye basladm bugun baya koyu çıktı
sinber Bsra1998_ aslında reglin kaç gün sürdü demek istedim canım kaçında başladı kaçında bitti 5 ve fazla sürdüyse şuan yumurtlama ihtimalin yüksek değerlendir mutlaka rabbim hayırlısıyla versin inşallah
hava123 Bsra1998_ canım bende oyle aynı pko var, adetim biteli uc gun oldı bugun yaptım iki cizgide koyu cıktı aynı koyulukta yumurtlama yakın mı oluyor
Bsra1998_ hava123 buraya atabilirmisin resmi canm bi bakaym yumurtlamami diye yanlis yonlendirmiyim seni