EgeBebek Esrahiramirac şükürler olsun iyiz bizde prima aktif bebe kullanıyoruz olmadı ciltle alakalı bide oda sıcaklığı en fazla 23 olsun biz ilk başta baya sıcak yaptık koltuk altı pişik olacak gibi oldu
Esrahiramirac EgeBebek doğalgazı düşürdüm canım ama dediğin gibi hassas sanırım o yüzden böyle. Evet uyumuyoruz biz kızım yattı oğlum kalktı ahhh ne olacak halimiz bilemiyorum rabbim dağlım versin yorgunluktan hasta olmayalım 🤗🤗
btlgrss Esrahiramirac alt açma bezi al kocaman oluyor onlar benimde erkek 😊 hatta bazen altını açıyorum rahatlasın diye alt açma bezini de iki kat yapıyorum işesed2 pamuklu oldugu için emiyor hem bebegim de rahatlıyor 😊
CeylinEsila Esrahiramirac Yiğenime denemediğimiz krem kalmadı. Burda söylenen ve söylenmeyen her krem denendi. Kardeşim arko krem sürmekte çareyi buldu o şekilde pişiği geçti
EgeBebek Esrahiramirac bize bu kontrolünüzde doktorumuz şayet pişik olursa Arko krem kullanın iyi geliyor dedi
CeylinEsila Esrahiramirac Gerçekten öyle çok ağır diyebilirsnz ama arko kremle geçti. Şindi 2 yaşına bastı. Hep çantasında bulunurdu
Esrahiramirac CeylinEsila olabilir tatbiki neden olmasın doktora gittik artık biz bi krem verdi bakalım inşallah geçer
Esrahiramirac EgeBebek banada bezin içine peçete koy kakanın suyunu alsın dedi hiç aklıma gelmezdi 😊😊😊
Esrahiramirac EgeBebek valla denedim suyunu alıyor canım hafiflemeye başladı aklınızda bulunsun rahatsız olmayı bilmez daha 😊😊
Esraabrklu Esrahiramirac bende prima kullaniyorum bazen kizariklik olabiliyor ama sudocrem sürünce iyi oluyo.. hametan krem al oda iyi bi dene.bezi değiştirmek zorunda değilsin ha birde kantaron yağı birebir..
Esrahiramirac Esraabrklu hanetan aldım ama hiç bi faydası olmadı sanırım teni çok hassas bezin denk geldiği heryer kızarık kantoran yağı alacağım birde sünnet ettirecektim ama korktum böyleyken
HavaMct Bebekten bebeğe krem ve bez değişiyor umarım tez zamNda düzelir bende eski arko krem varya yeşil olan ondan sürüp geçirmiştim
Esrahiramirac HavaMct aynen öyle canım herşeyi denedim olmadı mecbur doktora götürdüm bi kaç kişiden duydum Arko’da mı var keramet bilemedim 😊😊
Esrahiramirac Esraabrklu 40 uçuralımda biZde yaptıracağım zor oluyor mu benim oğlan yarım sünnetli doğdu biraz zor olur mu diye korkuyorum 🤨🤨