mlsmrtgll İnternetten bakınca kesenin görünmesi için hcg değerinin 3000 olması gerektiği söyleniyor gerçekten öyle mi ?
pink01 mlsmrtgll bilmiyorum ama ben adet gecikmemin 10. gününde gittim doktora kesede bebekte görünmüstü 5 haftalık
d190516 mlsmrtgll 6+0 da gittim kese gözüktü 7+0 bebekle kalp atışı 🐣oğlumda da 6+0 da gitmiştim hem kese hem bebek hem kalp atışını duymuştuk
_9297_ mlsmrtgll valla canım bende adetim 14 15 gün gecikmisti hastaneye gittiğimde betam 6322 çıkmıştı ve kese de gozukmustu 5 haftalikti
Umut91 Benim 3 bin üzerinde görünmüştü . Doktor karından 5 bin üzerindeyken görünür yine de bakalım demişti . Alttan muayene de daha erken görünüyor diye biliyorum
mlsmrtgll Sanırım kişiden kişiye değişiyor internette Bilgi kirliliği çok fazla insan bir an evvel görmek istiyor
d190516 mlsmrtgll valla alttan baksa daha erken bile duyardık ben izin vermedim hem oğlumda hem bunda karından hep
Goknurunuz mlsmrtgll benimde bugün gecikmenin 11. Günü kontrole gitmedim daha 25inde gidicem inşallaj
RuzgarsMommy 4 gun gecikince Evde test yapıp gitmiştik doktora 5 haftayken kese göründü alttan muayene ile 7 de kalp atışını duyduk