edaaedaa33 Kızlar bu ilacı hiç bir eczanede bulamıyorum internttn sıprs edıcm stoklrda yk hep tukenmş yazıyo blup kullanan var mı merk edyrm artk
Derin_Demir edaaedaa33 benim doktorum ımom omega ya da ocean mummy dedi. Imom piyasada yokmuş artık. Ocean mummy kullanıyorum.
Biranne00 edaaedaa33 canım ben cuma günü aldım hiç aramadım hatta ilk girdiğim eczanede buldum Ankara’da yaşıyorsan söyleyebilirim eczaneyi
juliet edaaedaa33 ben güç bela bi tane buldum. Doktor değiştir innate pronatal verdi. İyi besliyorsan kullanmasanda olur bilginiz olsun
Vnsgb edaaedaa33 bende internetten aldım daha uygun diye ama mide bulantısı yapınca ocean Mummye geçtik
Sev06 Evet eczanelerde artık bulunmuyor doktoruma söyledim değiştirdi ilacımı . Zam gelecek o yüzden getirmiyorlar dedi doktorum 😞 eş değer başka ilaç yazdı ama doktoruna danış derim sende
edaaedaa33 Sev06 bugün ki gıttıgım eczacılarda aynısını dedı zam gelecegi için urunu getırmıyolrmş hc bıyerdede yokmuş bnde degstittirim doktoruma bnu o zmn 😐
edaaedaa33 Derin_Demir hic bir eczanede yok dogru bugun bulurum diye o kadr dolastım hıc bıyerde yok ilacımı degstrmk en ıyısı
Mefevid Imom depolarda bile bulunmadığı için regenesis max verdi benim doktorum sende danisirsan eşdeğer bir ilaç önerecektir
2104 Bende uzun bir zaman aradım bulamadım. Piyasaya sürmüyolar zam yapıcaklarmış. Doktorumda efamom verdi. Daha iyi olduğunu söyledi. Bakalım 😊
Hzr_7714 Imom kaldirilmis daha dusuk mg olani cikarilmis yani her vitamin degeri yariya dusurulmus o sekilde satilicakmis artik 2 tane de icilmiyo oyle . Bende regenesis max aldim yine
Cigerciemo Biranne00 tesekkur ederim canim 🥰ne kadar oldu guncel fiyati ben uzunca bi suredir bulamiyorum da alayim madem ordan