Tlaynz12 Bsrnb bence o erkekle alakalı canım çünkü benimde kız cevremde çok kız olanda var erkek de var tabi bizle be seneyle alakası yok
Yaren2019 Benim olduğum şehirde de etrafımda da doğru dürüst erkek yok ya şaşırdım demek erkek olan da çok 😅
Sedley Bsrnb Benimde arkadaşım yeni doğum yaptı oğlu oldu. Bende dün öğrendim oğlum olacak inşallah. Bencede erkek senesi bu sene
Eylul9235 9+4 üm bende ilk günden bu yana erkek hissediyorum. Soldan oldu benimde. Ve bu sene sanırım erkek senesi. Kızım olursa şok olacağım 😅. Bakalım merakla bekliyorum herşeyden önce sağlık tabiki🙏🏻
_9297_ Bsrnb benimde oğlum olucak Allah nasip ederse inşallah 😌 bende genelde hep erkek duyuyorum canim
Bsrnb Sumeyye_g hiç fikrim yok canım ilk kontrolüme gitmiştim işte bana o şekilde söyledi artık doğruluğu tartışılır
Bsrnb Celestina benim daha belli değil ama bende erkek hissediyorum hayırlısı artık 🤲 doktor da öyle söyleyince şaşırdım. Ama erkekler çoğunlukta sanırım 😅
Minik_avakado1 Bsrnb amin inşallah 😇 erkek de var kızda çok var bakalım seninki ne olacak hayırlısıyla inşallah 🤗
Bsrnb Minik_avakado1 merakla bekliyoruz hayırlı sağlıklı olsun da benim cinsiyete biraz var sabırsızım 🙈
Betulsna Bsrnb Bende kimi hamile duysam hep kız☺️Bnmde inşallah kızım olacak. Tabi istisnalar var erkek duyduğum ama çoğunluk kız. Aman sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil 🥰
Minik_avakado1 Bsrnb evet bizimde tek duamız sağlıklı olması ilk çocuğumuz kız erkek hiç fark etmez bende çok sabırsızdım sonunda öğrendim insan hemen öğrenmek istiyor 🤩 sana daha var tabi sabırla bekle bakalım 😍