__birafitap__ Kızlar geçen ay 3 tane 18 mm yumurta oluşmuştu klomenle catlatma ignesi oldum fakat çatlamamış 3 yumurta kocaman kist olmuş doktor primolut N verdi ama ben bu ilacı içmek istemiyorum süt maydanoz buharı ve soğan suyu bu kisti eritir mi acaba
Bus_ak18 __birafitap__ bende de önceden kist olmuştu doktor verdi kullandım küçüldü 2. Ay temizlenmişti canm. İyi bir ilaç bence
Ecmelbeyza __birafitap__ ya bence varya vücudunu bi kenara çek ilaçtan iğneden onlar mahfediyo ister istemez birden fazla yumurta yapıyo o da erken menapoz diyolar e tabiki mecbur kalınca olacak sonuçta tıpta çaresi var muhakkak insanın elinde değil ilaçsız da olmuyor ama sizde kiste sebep olmuş bu ay bi şans verin bence soğan kürüne güzelce bi söker hepsini. Çatlama sıkıntısı için de clife macun bal polen çok yazıyorlar burda özellikle pkolu arkadaşlar çok tavsiye ediyor . Sonra hiç olmadı yine gidersiniz doktora tabiki
Bus_ak18 __birafitap__ kuzum klomen vs kist yapıyo diyolar 1 seferlik daha kullan ve çatlatma vs kullanma. Ovulasyon test al kendin evde yap sıkıntıya strese gerek yok
__birafitap__ Bus_ak18 onları kullanmadan ne yumurtluyorum ne de çatlıyor kuzum kullanmak zorundayim belki bu sefer daha yuksek doz verir ama ilaci kullanmiycam galiba soğan suyu icicem😭
Bus_ak18 __birafitap__ anladım kuzum. Havuç suyu falan çatlatmaya yardımcu diyolar denedinmi? Umarım tez zamanda şifa bulursun burada paylaşırsın💜🤲
Mama01 Sogun suyu cok ise yariyo sabah ve aksam ac karna hamile kalmana yardimci oluyor ben onunla hamile kaldim kistlerim olmasina ragmen dene derim :)
__birafitap__ Bus_ak18 inşallah canım benim denedim birçok kez evet büyüttü çok güzel ama catlatmadi🙏🏻🥺
__birafitap__ Ecmelbeyza öyle yapicam bu ay soğan suyu ve maydanoz süt buharını deneyeceğim eger ertimezse kisti diğer ay ilacı içerim 😑