ftmfts kızlar benim normalde göğüslerim küçük suan 10.haftadayim ama herhangi bir değişim yok sizinkiler ne kadar büyüdü acaba büyür mu ya da küçük göğüste emzirme sorun olur mu ?
NazlDefnesuCan ftmfts büyümez mi tanıyamıyosun resmen kendi göğüslerini 😂 göğüslerim normaldede büyük ve hamileliğimin 11.haftasından sonra aşırı büyümeye başladı ve kendimden bile utanıyorum 😂😂
alewer06 ftmfts canım son aylar daha çok hissedersin büyüdğnü büyümese bile korkma ilk bebeğimde benim hiç byümedi Doğumdan hemen sonra bi anda kocaman oldu süt doldu
gunaynur ftmfts 5. Aydan sonra farketmeye başladım ben zaten sütyenlerim olmadı yenilerini almak zorunda kaldım
baharclk ftmfts göğüs küçük yada büyük emzirmeyle alakası yok, ilerleyen haftalarda büyüdüğünü hissedeceksin, benimde biraz büyüdü, mesele ucunun olmasi ve sut gelmesi, boyutuna bağlı degil bunlar
BetlGke ftmfts benim 75 bedendi 24 haftaligim 90 beden sütyen aldım goguslerimi taşımak zor geliyor👻 bide çatlak olmaya başladı zorlanmaktan
selen8sefam 75 kullanıyorum ama göğüslerim büyüdü dolgunlanştı südyen fazlasıyla sıkıyo 80 85 almayı düşünüyorum 15 haftalığım
Cananhafsa Çok sinir bozucu ya ben hamileliğimi gögüs şişliğinden anlamıştım zaten gün geçtikçe şişiyor bunun bir sonu yok mu şuan 20. Haftadayım😅