CsemTuna Merhaba kızlar cumartesi günü eminönüne alışverişe gidicem mevlüt için kuran ve tesbih yaptırmak istiyorum fiyatlar nasıl uygun olan yerler varmıdır tavsiyeleriniz nelerdir??
Obsesifk CsemTuna bende jel mum malzemesi alıcam bi kaç bişeyler daha bakıcam gittikten sonra buraya yazarmısın nasıldı fiyatlar falan
Betluysal CsemTuna balkapan handa kutucumuz dükkanı var orda uyguna bulabilirsiniz internet ve instgram sayfalarıa mevcut gitmeden göz atın derim
Minikpirincim CsemTuna instagram sayfamda kampanya var bakmak isterseniz beklerm. Happy mom dan geldiginizi soylemeniz yeterli. Sayfamin adi TAŞÇINIZ 😍🤗
Demir Jel mum yapsam mı diye düşündüm fakat kullanılan malzemeler çok zararlıymış o nedenle vazgeçtim.Eminönünde havuzluhan a gidebilirsiniz.
seymen CsemTuna Hastane çıkışı fiyatları gözünüze çarptı mı acaba? Ne kadar aşağı yukarı çok fark yoksa gitmeyeceğim.
CsemTuna Gulyllu havuzluhandan bebek kıyafetleri lohusa pijama aldm fiyatlar uygun şarkhan hediyelikler için kuran ve tesbih 4₺
Gulyllu CsemTuna aa cok iyiyimiş ben ilk oğluma Yasin ve teşbih dağıtmıştım 11 tl ye almıştık tanesini
gigi Arkadaşlar havuzlu handa ve şark handa farklı şeyler mi satılıyor yoksa iki Yeri de gezip ona göre mi alışveriş yapalım bende kendim alıp süslemeyi düşünüyorum
CsemTuna gigi havuzlu han kıyafet ağırlıklı kuran ve tesbihte var ama fiyatlar yüksek şarkhanda çok uygun