Tkatka zelihakoca iğnenin etkisi gecmem iştir ki ama. İnşallah vardı canım ama iğne etkisini kanda da belli eder diye biliyorum
Dayday zelihakoca heyecanini anliyorum, insallah guzel haberler alirsin 🙏 ama doktorlar 14. Gunden sonra diyor... istersen bekle... simdiki test seni yaniltabilir daha sonra uzulme 😞
Gloria13 zelihakoca benim catlatmanin 8. Günü sıfırlanmıştı canım bende etkisi geçmişti yanı senin de geçmiştir belki ama yine de beklesen iyiymis şimdi çıksa bile iğne etkisi mi diye düşüneceksin
zelihakoca Tkatka doktorum dedıkı canım kısmen etkı ediyormus çok guksrltmıyormus inşallah benımkı yükselmiştir :'(
DiplomaliEvHanimi Ah canim ya bekleseydin keşke benimde 9.gun hicbi test yapmad cesaret edip. Peki doktorun dedimi. Bu igme etkisi tamen 0 olup hamilelik varsa yenidenmi yukseliomus yoksa ornek veriyorum igne 10ciktiysa hamilelik oldugunda 10un uzerinden mi yukseliyo
zelihakoca DiplomaliEvHanimi 7.2 cıktı canım ama önceden yaptığımda daha yüksekti acaba varda birazda iğnenin etkisimi var