Elif578 Kızlar göğüs ucu yara olmasın diye lansinohun kremini aldım ne zamandan itibaren kullanmalıyız. Doğumdan sonra hemen yara mı oluyor ? Şuan 30+4 üm bilen varsa yardımcı olsun yara sıkıntısı yaşamak istemiyorum 😐
Begonia Elif578 Sizin için daha çok erken. Ben 38. Haftamdayım yeni Sürmeye başladım ama ben ıncıa aldım içeriği çok temiz olduğu için. Ayrıca E vitamını sürecegım.
Beyzasahin Elif578 bana bir anne adayı hindistancevizi yağını önerdi ama 2. Trimesterden irtbaren sürmeye başla dedi doğumdan sonra hic yara olmaz dedi bakalım bende suan deniyorum nekadar erken okadar iyi demişti
Prens_annesiyim Esraea ayva çekirdeğini bende duydum 32 haftaligiz ama bende yaptım onu kullancam faydası oluyomus gerçekten
Esraea Deletedmom138 canım benim ufak bi krem kutusuna ayva çekirdeklerini koy üzerine kaynamış suyu dök o zaten durdukça jel kıvamını alıyor her akşam sür uçlarına benimde 20. Haftadan beri öyle uyguluyorum yüzüme bile çok iyi geldi
Biranneninoykusu Elif578 ben 36 haftadan sonra başladım çünkü çok kaşınıyordu sağlık ocağındaki ebe sür dedi çatlak olmasın dedi