Bambaman Arkadaşlar bir genimde sıkıntı var ve doktorum coraspin başlamıştı.şuan 34 haftalığız.kısöetse sezaryen olacağım ve doktorum coraspini bırak dedi.endişe ettim.kullananlar doğuma ne kadar kala bıraktınız acaba?
Sermec Bambaman su an 34 haftalık oldum cnm 3 gun önce bıraktım ben tedbır amaclı kullanıyordum ama daha önce düşüğüm oldugu için
Poyraz_basak Kizimmmm benimde pıhtılaşma çıktı oğlumu normal dogurmustum ozaman kan pıhtılaşması varmiydi yokmuydu bilmiyorum yeni öğrendim smdi çocuk düşünüyoruz siz normal mi dogurucaksiniz acaba kan pıhtılaşması normal doğuma engel mi
Mmoommlife Sermec Merhaba bende tedbir amaçlı kullanıyorım coraspini 32-34. Haftalarda bıraktıktan sonra kan sulandırıcı ıgne kullandınız mı acaba ?
Kizimmmm Poyraz_basak benim 2 düşüğüm var. Şu an 31+6yız kızımla. Normal doğum görünüyoruz. Yani doktorum öyle söyledi. İğne asprin normal doğuma engel olsaydı söylerdi en başından.
Poyraz_basak Kizimmmm ayy çok şükür ya eger gebe kalirsam sezeryan doğum hiç istemiyorum çünkü iğne yi ne zaman birakicakmissin peki
Sumeyye_g Bambaman doktorun n zaman bırak dediyse o zaman bırak herkesin gebelik süresi şikayeti aynı değil ben 20. Haftamda bırakın mesela o zamana bıraktırdı doktorum şikayetim şükür bitince
Yildiz95 Bambaman bende coraspin kullaniyorum doktorum ilk 12. Haftada birak dedi ama gcen gunde doguma kadar kullanmam gerektigini soyledi kullaniyorum
Snmmns Benim kan da problem yok ama rahim tansiyonu çıktığı için 11 . Haftadan 32. Haftaya kadar kullandım bıraktım
Poyraz_basak Kizimmmm ama normal doğum hazırlıksız doğum oluyor yani ne zaman oluxagi belli degil sancı başlayınca mi acaba biraktiriyorlar yada suni sancimi veriliyor acaba sen dogurda sağlıkla yazarsın ins 😀
Ozgelin 32 mutlaka ama mutlaka bırak dedi bende tereddüt ettim ama özellikle söyledi bıraktım..sıkıntı yok..
Kizimmmm Poyraz_basak onu ben de merak ediyorum. Heralde nst kontrollerine göre karar verilcek. İnşallah hayırlısı ile 🤲🤲