Melikeblt Kızlar 36 haftalık oldum bugun şimdiye kadar çok guzel geçen hamileliğim cok zorlandı yerimde durmazdım ama dun ve bugun sanki adet olmusum gibi ağrım var akıntım adet oldm sanıp lavaboya gidiyorum resmen yaşayan varmı bunu
Suzan_arslan Melikeblt yalancı sancı dedikleri işte.eğer onlar düzenli gelirse ve her gelmede şidedet öncekinden daha artarsa doğum sancısı oluyor.bende de oluyordu o haftalarda arada.ama 4 gündür baya bildiğin yoklayıp gidiyor (tabii düzensiz)38+6 dayım
Nursonunbu Melikeblt ya aynısı bende de var özellikle gece ve sabaha karşı uyku uyutmuyor sırtımdan vuruyo bide
1004nese Melikeblt bende 36 haftayim sancı mıdır nedir bugün bir panik oldum. Bende ayniyim. Galiba artık bebeğimize kavusma vaktimiz geliyor ☺️❤️
Merveeex Bende 35+6 yım adet olacakmısım gibi kasıklarım agırıyor aynı agrı genellikle bu haftalarda oluyormus
Melikeblt Suzan_arslan bende onu merak ettim hep gözümde sancım olsa dayanamam diye düşünüyorum ama dedim sonra bu ne böyle allah sabır versin hepimize canım
Melikeblt Havvanooyeva benım o zaman olmamıstı canım bu kadar değildi yeni basladı kişiden kişiye değişedebilir tabi
Melikeblt mermeral evet dün hatta normale gore çok çok azdı korktum çok bugunde daha az kontrolum pazartesi bılmıyorum normal mi
Snmmns Bende 33. Haftadayım ilk defa bu hafta böyle oldu adet olacakmışım gibi belim kasıklarım bacaklarım çok ağrıyor. Bazı kdınlarda bu her ay adet tarihlerinde oluyormuş ama benim ilk defa bu hafta oldu sanırım yalancı sancı yaşıyoruz :)
Melikeblt Snmmns yalancı sancı canım galıba cunku adet gunum degıl o gün geldıgınde agrırdı da bu farklı 😏
taslan Bebek dönmediyse dönmüstür büyük ihtimalle ve artik kendini doğuma hazırladığı aşağıda olduğü içinde baskı yapıyor akıntı yapıyor adet sanıyorsunuz 😊 bende öyle olmuştum akıntım ve baskılar şiddetini arttırarak devam ediyor 😂😂
2cocukluana_ Melikeblt ben de 37 oldum bugün akintimda da artış var pelte gibi kremsi yoğun şekilde gelmeye başladı 1 haftadır kasıklarımdan alt tarafıma sanki elektrik veriyorlarmis gibi ağrı girip çıkıyor yalancı sancılarmis bunlar doğuma hazırlık sabretmemiz lazım canım gelecek artık bebisler
Melikeblt 2cocukluana_ doğru canım artık vakit yaklaşıyor ilk benim yalancı sancıyı bıle bılmıyordum 😊