Hayalperesttt Ilaydamyy bana doktor yüksek ihtimal erkek dedi oda erkek dedi haftaya randevum var o zaman netleşecek ama çoğu tahmini tutuyo gibi paylaşımları öyle
Ilaydamyy Nurhan54 30 haftadan sonra erkek dediler ha Anlamiorum bu doktorları zaten kessin bilgi vermiyolar
Ilaydamyy Hayalperesttt canım oda zaten tutan ihtimalleri paylaşıyor bilmiorum ben erkek hissediyorum ilk günden beri
Hayalperesttt Ilaydamyy arkadaşıma kız demişti ama oğlu olacak zaten kadın yüzde yüz bilirim demiyor yüzfe 80-85 arası biliyo bide sen 10 haftalık atmışsın çok küçük 14-15 haftalık at ben öyle attım
Gulbiye35 Ilaydamyy ben de 10 haftalik göndermiştim ama erkek hissediyordum doktor 13. haftada erkek dedi degismedi
Ilaydamyy Gulbiye35 azda olsa içimi rahatlattin cnm tskrler Cunku kziim var oğlumda olsa bidha çocuk dusunmicez
Ilaydamyy Gulbiye35 anladım cnm bende erkek hissediyorum ilk günden beri kızım var oğlum da olsun yeter çocuk yapmayız dha
Gulbiye35 Ilaydamyy benim de bi tane kizim var simdi 31 hafta oldum oğlum olacak gönlündeki olur insallah
Hayalperesttt Ilaydamyy aynen seninki yanılmıştır hani daha 10 haftalık inşallah bi oğlun olur gönlüne göre 🤲
Ilaydamyy ruyaduymus adım adım annelik diye bi sayfa var ya istgrmada ona yolladim cinsiyet tahmini için kız dedi bana ama ben erkek hissediyorum