CERRAHPASA Ali Benian
Detaylı ultrason için 18.02.2020 de gittim. Ultrason ile göbekten baktı 20/30 dk civarı sürdü.Çok şükür ciddi bir durum yokmuş 🤲
CD vermiyor. Siyah beyaz ultrason ile bakıyor ve çıktıyı siyah beyaz veriyor. Yazısı net, doktorlar anlaya biliyor ve baktıklarının hepsini güzelcene yazıp raporunuzu veriyor. Muayeneden sonra sorularıma cevap aldım.
Riskli yada meyilli bir durumunuz varsa başta mutlaka söyleyin ona daha özverili bakıyor .
Ben anadolu yakasında geçtim.
Ulaşım olarak
Kadıköy ya da Üsküdardan eminönü yaptık
Eminönü duraklarında "35"numaralı hat direk hastane önünde bırakıyor. Sefer saatleri bayağı var. CERRAHPASA hastane durağı
. Kadın Doğum binasına girin 2 kat aşağıya inip kayıt açtırıyorsunuz
. Kayıt açtıktan sonra kadın doğum binasından çıkıp sol taraftan rampa aşağıya iniyorsunuz. ACİL kapından giriş yapıp vezneden ödemeyi yapıyorsunuz. (2020 için 248 TL ödedik) Makbuz ve barkod veriyorlar
. Vezneden ödeme yaptıktan sonra tekrar kadın doğum binasına geri dönüyorsunuz. Binadan içeri girince ilk solda ki koridordan içeri yürüyorsunuz. Bekleme salonunun karşından içeride görevli var. Ödeme yaptığınız makbuz ve barkodu veriyorsunuz. Listesine sizi yazıyor. Sıranız geldikçe çağırıyor. ( biz gerçekten bayaaağı bekledik ama)