MerveymenAltkula Ahh hamisler su mide yanmasına ekşimesene Yok mu bir cozum 🤦🏼♀️ 29+4 olduk tamam olması gerekiyor ama rahatlatıcı birşeyler var midir ki acaba 🤷♀️ 🤔 yaşayanlar bilir 😢
NaimeYilmaz MerveymenAltkula sut yogurt elma gibi dogal yontemlerı denedıysenız yınede uyutmuorsa gavıscon surup kullanın cekmeyın bosuna benım ara ara oluor bu ara yatmadan yesıl elma yıyorm cok ıyı gelıyor
MerveymenAltkula NaimeYilmaz hiç duymadım yeşil elma bugün geç oldu ama yarına alacağım hemen 🙏🏻🤗 ins cozum olur teşekkür ederim 🙏🏻
Aysegulflz Bende 25. Haftadayim çok zor cidden ama midem yanmaya başlayınca sadece yoğurt yiyorum geçiriyor
Babies16 Ben mide ilaci kullaniyrm 5. Haftada basladim lansor kullandim.12 haftamiz doldu bugun dr um pantpas verdi daha iyi diye.
MerveymenAltkula Babies16 doktora ay basında güdeceğim o zaman bende bir ilaç vermesini söyleyeceğim 🙏🏻 O zaman a kadar ins artmaz 🤷♀️🤦🏼♀️
NaimeYilmaz MerveymenAltkula ben pipetlı alıorm sütü pipeti takıoduö dolaba atıodum mıdem yandıkca 2-3 yudum cekıorm cok ıyı gelıodur
Babies16 MerveymenAltkula ins canim.mide cok kotu bisey benim gastrotim var.agrisindan duramiyorm oyuzden en basindan beri ilacla idare ediyrm .sadece yanmaya gaviskon surup ta veriiyorlar eczaneden de alabilirsin o kana karismiyormus tum hamilelere veriliyor
MerveymenAltkula Babies16 ay ben korkarım doktor demeden içmem birşey ki eşim de asla doktor yazma dan almaz 😢 🤦🏼♀️