Isimsizbebekannesi Mustela çatlak önleyici kremi güvenilir bi sayfadan almak istiyorum doktorum 140 tl ye aldığını söyledi güvenilir sayfa arıyorum
seval3401 Isimsizbebekannesi krem işe yarıyor mu acaba ? Ve kaçıncı Aydan sonra kullanmamız gerekiyor?
Mevlutunuru Isimsizbebekannesi dermokozmetika sayfasından alabilirsiniz dvmli alışveriş yaptığım bir sayfa
Gloria13 Isimsizbebekannesi ben trendyoldan aldım hem kremini hem de yağını. Bence erkenden başlamak lazım kullanmaya bir arkadaşım 39. Haftaya kadar hiç çatlamadı 40 ta birdenbire çatladı ve aşırı kötü duruyor su an. Onu görünce 4. Ayda kullanmaya başladım her gün kullanıyorum
mavis-love Isimsizbebekannesi amazon. Tr den almıştm ve hepsiburadadan felan alıyorum 3. Ayımdan sonra kullanmaya başladım. Şuan 8 aydayım karnımfa hiç çatlak yok ama bacaklarıma çok az sürmüştüm çatlama diye az sürdüğüm için çatlaklar oluşmaya başlamış bence hemen al ve bacaklarına ve gögüsletinede kullanmayı ihmal etme ben çok etkisibi gördüm karnım çok çıktı ama bi tane bile çatlak yok
Bsygt Dermoeczanem sayfasını ilk defa deneyimledim ve ürünlerim gayet uyguna güvenli bir şekilde geldi.. dilerseniz bakabilirsiniz..
Olich Isimsizbebekannesi daha çok erken diye düşünüyorum 🤔 33-34 sen sonra haftada bir kaç defa kullanmak yeterli. Herkesin vücudu farklı bu sebeple ağırlar veya yaralar olabilir de olmayabilir de. Sağlıcakla kal
Ftszgn 37 haftalığım tek bi mtem dahi surmedim 4 lt su ictim ve hiç çatlağım olmadi Ben suyun çok etkili olduğunu ve kişinin derisine bağlı olduğunu düşünüyorum
Ftszgn Isimsizbebekannesi arada bana da oldu o kaşıntı tirnak izim çıkıyordu. Nemliydi benim gobegim hep terlemekten
Ftszgn Isimsizbebekannesi hmm ondan olabilir iste kiminde oluyo kiminde olmuyo . Bana da dediler olacak çatlak diye,33 haftalikken yok dedim yok illa olacak dediler 😅 nasipse haftaya sezeryan gunu alcam hala çatlak yok