[silindi] Nese_krc 16 haftayım bende en son 2 kilo almıştım. 5 gündür annemin evindeyim bi 2 kilo daha almışımdır kesin 😂😂
Berilknur Nese_krc şuan kilo almadım ama ikinci gebeliğim karnım hafif çıktı kızımda hiç birşeyim yoktu 😍
prensannesi_ 16 haftalık olduk 2 kilo almışım 😂 tabi çok acıkıyorum eskiden günde 1 ekmeği bile bitirmezdim şimdi iki ekmek banamisin demiyor😂
Cigdemveminik Nese_krc 16+5 im geçn haftaki kontrolümde hamile kaldğım kiloya ulaşmama 1 kilo vardı ilk zamanlar hiç yiyemedm mide bulntısı yüzünden ama son bir haftadr yiyorm sanırm almışmdr 2 kilo kadar 😂
Ozlemkubra 16+2yim 1 kilo aldım diyebilirim sabahları halaAynı kilo o yüzden almamış sayıyorum kendimi😍😂 bundan sonra alırım diye düşünüyorum bulantım kalmadı çünkü
perihankrkya Nese_krc 7 kilo aldim cnm ben 😂 sabah yiyorum öğlen yiyiyorum akşam yiyiyorum bide gece yatarken yiyorum e bide misafirliğe gidiyorum o zaman da yiyorum 😊 ac durunca midem bulaniyor benim 😊 tam 16 haftalığım gobusumde cıktı 😄
Susam54 16+4 daha yeni anca 1 kilo alabildim iştahsızlık vardı 14e kadar. İlk 3 ay 3kilo vermiştim 😖 şimdi yöreye başladım 1 kilo aldım göbeğimde çıktı baya yani