EzgiCan_ Elifffo evet oluyor dün okadar dayandım ilaç almayayım diye artık kafamı duvarlara vuracaktım mecbur içtim parol
Esra_cglr EzgiCan_ evet doktorum dayanamadıgımda parol icmeme izin vermisti çok sık olmamak kaydiyla arada bir ictim bende
Esra_cglr Elifffo Baş ağrim 20yle 28. Haftalarda falan cok olduda şuan pek yok baş agrısının yerini kasik agrilari aldi:) genışleyen damarlar daha hızlı kan akısi baş agrisi yapiyormus yani hamilelikte cogu sey normalmis doktorum oyle diyor🤭
Nevink Elifffo benimde agrim oluyor hatta saatlerdr agriyirdu parol attimda biraz rahatladm burnumda kaniyor ara ara
Elifffo Nevink evet benim de burun kanamalarım olurdu doktor tansiyon dan şüphelendi 1 takipte kaldım ama tansiyinum normaldi hep
Yaseminturan_ EzgiCan_ normal olduğunu söylüyor,Cocuk büyüyor yukarı baskı yapıyor o da can yakabiliyor dedi🤦🏻♀️
Nevink Elifffo Benim bugunlerde tansiyonumda dusuyor ama tansiyonumu hic ölcmuyorlar evde kendm ölctgmde gormustm
30ekim19 EzgiCan_ bende 17 haftalık hamileyim bendede oldu dün ve önceki gün bana üşüttüğünden ağrıyor dediler 🤷🏻♀️