Esrntltrn Özür dilerim ama peceteyle sildigimde limon sarısı akıntıdan farklı ama sümüksü de diyemiyceğim bi yapıya sahip bisey geliyo 2-3 keredir, bu nişan olabilir mi lütfen bilenler yazabilir mi?
3bebe1anne_2021 Esrntltrn aynıymış günlerimiz bende vardı koku olarak çıkmamıştı ortaya beş gündür ovul ilaç kullanıyorum öyle böyle artmadı akıntım arada içinden sızıntı gibi kan da.oluyo.ama baya kasintim.vardi ondan oluyordur sızıyordur diye düşünüyorum .kontrolunuz ne zaman
berel15 Esrntltrn sümüğümsü olması gerrkiyor yazıyordu canım kanlıda olabilirmiş ama kanlı olduğunda doktora haber vermek gerekiyormuş diğer durumda nişan gelmesi ile değil suyun gelmesiyle doktora gitmek daha doğruymuş hadi bakalım hayırlısı olsun 🙏🏻😘 gece öğrendim sabah işimize yaradı neye niyet neye kısmet 😁
Tumurcuq berel15 salam canim..siz sumugsu neye deyrsz? Yəni mən Azeriyemde sumusku ne onu bilmrem? Nece bir şey diki o basqa terzde anlata bilirmsznz onu acaba?
Esrntltrn Eceveannesi herkesin kanlı olmuyomuş galiba kahverengi olan da varmış ay tecrübesizlil ne kötü bişey 😂