Aynelazis Zynpmira ben 11 haftadan sonra kulandim. Imom diye vitamin çok memnun kaldim.. 36 haftadayim hala kulaniyorum
SelmaEvla Aynelazis imomu bende severek kullanıyordum ama artık bulamıyorum ben hiçbir yerde hangi eczaneye sorsam iki aydır artık gelmiyo diyolar internet sitelerine bakıyorum stokta kalmadı yazıyo siz nasıl temin ediyosunuz acaba nerden yani
Neslihanasyam SelmaEvla bende imom kullanıyodum doktorum başka bi ilaç verdi değiştirdi bulunmuyor diye
Aynelazis SelmaEvla benim annem özel hastanede çalışıyor, hastanenin eczanesi var annem ordan almisti 3 kutu bana doğuma kadar yeterli. Ama fiyatlar zamlı 55tl di olmuş 64tl. Ama ben eski fiyata aldim annemin sayesinde
ggulayy Her gün içiyor musunuz balık yağını? Bebekte gereksiz kilo aldırıyor diye duymuştum ben 2 günde bir içiyorum bazen diyorum 3 günde bir mi içsem acaba?
Bbsraa ggulayy ben hergün iciuorum bebeğe kilo fln aldırmıyor yani benim bebegim normal kilosda şuan ilerliyor şükür.
ggulayy Bbsraa bana dr vermedi ben et balık tavuk yiyemiyorum hamile kaldığımdan beri onun için kullanıyorum 2 günde 1😕
Yesimkso Bende 12. Haftamdan beri kullanıyorum imomu ilk zamanlar mide bulantımdan dolayı çok ağır geliyodu kokusu falan ama şuan hiç kokmuyo:) ekstra kilo aldırdığını düşünmüyorum. Haftasına göre hep normal kiloda kızım:)
Bbsraa ggulayy o yüzden cnm ben yiyorum en basindan folik asit kullanmam gerektiği için regenesiss max yazmıştı onda da balık yağı omega vitamin fln oldug için biraktirmadi devam ediyorum halen. Balık yiyorum da her zaman olmuyor o yüzde devam et o zaman dedi.