Zeynoo21 Merak edıyorum daha sonra degısırmı kız dedı doktorum da basına gelen varmı? https://hizliresim.com/l4BjDk
pyymamm Zeynoo21 10+3te sansımıza gördü ve kız dedi şimdiye kadar birkez yanıldım henüz alısveriş yapmayın dedi ama ben güvendim değişmedi 35+3 olduk kızımla 🥰 doktorunuzun yorum bilgisine bağlı artık değişip değişmemesi yanılması. Resme göre kız duruyor
Nese_krc Zeynoo21 benim doktorum 13+4 te %90 kız dedi sonra biraz daha baktı ultrasonla ve %96 oldu dedi😍😍😍 bebeğin pozisyonuna ve doktorun deneyimine bağlı biraz 🎈
Azrazerin Zeynoo21 çok hikayeler duyuyoruz canım doktorlar bazen yapılabiliyor ama resmin kesin kız 🤷🏼♀️ Yine de allah bilir tabi neler neler okuduk burda rabbim iki meyveden de mahrum etmesin yokluğunu göstermesin🤲🏻
Azrazerin Prenses001 valla takılıyorum evde kendi halimde daha gitmedim😆1 ayın dolmasını bekliyroum 7 şubatta gitmiştim☺️Aslımda şimdi gitsem söyler artıkta iyice yanılma payıda kalmasın diyorum 😂
Cigdemveminik Zeynoo21 maşallah resme göre kız gibi benmde 15. Haftada belli oldu ama 11. Haftada tahmnde bulunmştu doktorum o birazda bebeğn pozisyonuna doktorun yorumuna göre değişebilir sanırm yüksek yüzdelikte bi ihtimal verdiyse değişmez
Slakftngl Zeynoo21 banada 15+5 haftalikken %70 kız dedi hala daha gitmedim doktora şuan 20+5 haftaligim yarın doktor randevum var ne cikicak bilmiyorum dua edin kızlar hayırlısıyla hepimiz sağlıklı hayırlı kucagimiza alalım bebislerimizi 🤰🤱👶
Azrazerin Prenses001 Şimdi 15+5 ben 13+6 da gitmiştim 7 martta gideceğim o zmana kadar 18 falan olır heralde ☺️
Aysenurr1 ktnzehra49 aa ciddimisiniz değişmedi değil mi dün bana da doktorum °/°80 kız dedi🙏😍 15 hafta 2 günlüktük tabi sizden büyükmüşüz💗
ktnzehra49 Aysenurr1 yok değişmedi 30 haftalık olduk hala her gittiğimde cinsiyet aynı demi değişmedi diye sorarım doktorumu delirttim 😂😂