Cndnbzkrt Ay kızlar sizinde regl ağrısı gibi bel ve kasık ağrılarınız oluyor mu bazen şiddetli oluyor bazen geçiyor bazen normal derece hissediyorum normal mi doğuma hazırlık biliyorum ama sanki regl olcakmisimda direniyormusum ağrıları bazen sıkıyor 😂
Nursonunbu Cndnbzkrt al benden de o kadar bi kaç gündür yeşil sümüğümsü gibi bi akıntımda oluyor az önce post açtım ve biri bana nişanımın geldiğini söyledi
pyymamm Cndnbzkrt doğuma hazırlık baslamıs sizde 🙈🙈 benimde kuyruksokumumda sızlamalar vardı magnezyumu arttırınca gecti şimdilik 35+3üz
Hatice_ceylan Cndnbzkrt ben 30 . Haftada basladım cok sıddetlı sabcılarım var bıde bıkını bolgem asırı batıyor
Cndnbzkrt Nursonunbu aaa evet olabilir herkeste kanlı vs gelemeyebilirmiş akıntıdan daha sumugumsuyse doğrudur senin daha da yaklaşmış ozaman rabbim yardımcın olsun inşallah bundan sonraki sürecin kolay geçer :))
Nursonunbu Cndnbzkrt amin Allah hepimizinyardımcısı olsun ama daha çok erken biraz daha sabretse iyi olur
Cndnbzkrt Nursonunbu benim kız kardeşim yenidoğan da hemşire en azından 37yi bekleseler anne karnında tam gelişmesi için iyi yoksa 40 haftalık bebeklerdede sıkıntı varsa alıyoruz diyor ama ideal 37 diyor bizimde 1 haftamız var en azından şu 1 hafta geçseee
Cndnbzkrt pyymamm magnezyumum aslında var ama kullanınca sanki midemi doldurmaktan başka birşey yapmıyormus gibi 😄
Cndnbzkrt Hatice_ceylan şuan kaçıncı haftadasin keşke çok siddetliyse doktora gozukseydin için de rahatlardi
pyymamm Cndnbzkrt bana fayda etti valla iç sende erken gelmesinler yeterki. Erken gelmelerine de engel oluyomus magnezyum içince öyle yazmıslardı burda etkisi varmıs hem sızılarınıza etki eder