Bsraakdmr Kızlar 31. Haftadayım 32 ye gircem iki gündür sanki kaburgalarım batıyor gibi hissediyorum bunu yaşayan var mı normal mi ?
Ceylan35 Bsraakdmr valla size tek tavsiyem kaburgalariniza zeytinyağı ile güzel bir masaj eşinizden sonra sıcak bı duş ay benim hayatımı kurtardı öluyodum resmen inşallah denerseniz sizede şifa olur 😍
Olich Bsraakdmr bende durum benzer hep sağ tarafta batma oluyor (her zaman değil fakat günün her hangi bir saatinde bunu yaşayabiliyorum) bazen nefes zor alıyorum 34+0 haftadayım... Çözüm bulamadım. umarım doğumla geçer 🙏
Mebos Bsraakdmr 34+5 oldum inanılmaz acı veriyor seni anlıyorum özellikle sağ tarafım felç gibi o konuda haklısın elden bişi gelmiyor malesef ama tek değilsin ☺️
Bsraakdmr pyymamm birde yatağa yatıyorum ben sol tarafıma yatmaya özen gösteriyorum ama sanki 10 dk sonra elim kolum uyuşmaya başlıyor buda oluyır mu sizde de
pyymamm Bsraakdmr ister istemez oluyo hep bi tarafa yatmaktan ama sağada dönün arada önemli olan sırtüstü yatmamak ben sağda daha rahatım ama kendime geldikce sola döndürüyorum kendimi 😂 kaburga agrısıda doğuma kadar devam etmiyo bir iki hafta sürmüştü benim
Yldzeyll Bsraakdmr aynısı bende de oluyor sağım da solum da uyuşuyor gibi sırt üstü nefesim kesiliyor
Ceylan35 Bsraakdmr bı hamişimize daha tavsiye etmiştim çok iyi gelmiş geri dönüş yaptı çok mutlu oldum bende darısı başınıza😍
Bsraakdmr Damla________ aslında ben iyiydim fazla kiloda almadım göbeğimde fazla büyümemişti ta ki bu ana kadar 😅
Bsraakdmr Vee kızlar ben dershaneye gidiyorum kpss için bu vakte kadar iyiydi geldim bi şekilde ama bu ay çok zorlanıyorum kaburga batmasından eğilemiyorum yazamıyorum sırt ağrısı napıcam bilmiyorum devam ama hala doğuma kadar 😀🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Havva_cskn Genelde yatarken oluyor bazen o acı ile uykudan uyaniyorum 30. Haftadan beri yaşıyorum ben 36+4 olduk dahada artti
Bsraakdmr Havva_cskn canım seninde hiç bi şey kalmamış doğuma sen tez vakitte rahatlayacaksın inşallah darısı bize ❤️
Bsraakdmr Olich iki gündür fark ediyorum hatta kimseye söyleyemedim bile bana inanmazlar diye saçma gelir diye ama demekki doğru hissediyorum 😆
Bsraakdmr Mebos kesinlikle bende de özellikle sağ tarafım da 😅Demekki normalmiş bunu duymak beni mutlu etti inşallah doğumla rahatlarız
zelis63 Bsraakdmr been dediğin gibi bildiğin kaburgalarm batıyor bebek dayanıyor çünkü canm her harekettede batıyo gercekten 😅
Bsraakdmr zelis63 acaba büyüdüğü için mi baskı yapıyor ben ama hala kasıklarımda hissediyorum bu kadr yukarı çıkamaz diyorum 😅ilk hamileliğim gerçekten bilemiyorum çoğu şeyii