_nzlcnn Haydanhay Bizim bu hafata detayli ultrasonumuz var ama ozelde mi devlette mi yaptirmaliyim karar veremedim.
Haydanhay _nzlcnn eger imkaniniz varsa ayrintiliya ozele gidin sidi ve foto veriyolar 🥰 eger devete gidicekseniz de murat muhcu ya gidin....eger ozele gdiicekseniz bagdat caddesinde zeki sahinoglu var oraya gidin .....derim ben🤗
Vnsgb _nzlcnn bu hafta için Ümraniye devletten sıra almanız imkansız 1 ay deneyen arkadaşlar var randevu alamayan 😢
Haydanhay eylemc yakin zamanda gittim....tavsiye ederim zeki beyi...umraniyede 3 tane perinoltog var bildigim 2 degil... ama cok yogunlar evet😥 insallah gonlunuzce olur ..
Vnsgb eylemc önce kadın doğum doktorundan randevu alıyorsunuz sistemden açıyor yönlendiriyor MHRS 182yi arayıp randevu alıyorsunuz zaten 2 tane perinatoloji doktoru var o yüzden zor sıra alınıyor
eylemc Vnsgb Anladım Zeynep kamilde ayriyeten doppler olarak bölüm açıyorlarmış. ama randevu almak imkansız 😱 1 aydır uğraşıyorum Ümraniye Devlet hastanesinde yine Perinatolojiye randevu yakalaya biliyorum en azından.🙈
Vnsgb eylemc evet Zeynep kamilde yok sıra valla 🤣 bende denedim 4 gün strese girdim sonra vazgeçtim devlet hastanesinden