Zagrozunannesi Hanımlar yarın saglıkocagına gıdıcem hemen kaydımı açıp şeker yuklemesı ve tetenoz aşısız yaparlar mı aç karnı gıdeyım dıyorum 👀
Suheda Zagrozunannesi kaydini yapmalari icin önce kan alıyorlar canm gebeligino bildirmk icin kaldiki ayni gün aşı ve yuklemeyi hayatta yapmazlar sanmiyorum
Damlaveannesi Zagrozunannesi sağlık ocagında şeker yüklemesi yapılmıyor canım Doktorun Seni hastanede dönlendiriyor ordanda gun veriyorlar verdikleri günde gittinde şeker yüklemesi testini yapıyosun sonuclar 2 saat içinde çıkıyor doktorda aynı gün içinde bilgilendiriyor seni 🤗 aşı gebe takip vs şeylere bakıyorlar saglık ocagında sadece 😊
Zagrozunannesi Bensuu hemen kayıt yapıyolar yanı dı mı 🤔neden şeker yuklemesı yapmıyorlar saglıkocagında yapıyolar dıye bılıyorum ama gıder gıtmez yaparlar mı onu bılmıyorum olmazsa açlık tokluk sekerıme baktırırım bende olmaz mı
Zagrozunannesi Arife3458 o zaman aşıyı bari yaptırayım🤗acaba hastanede yapmıyorlar mı bu aşıyı neden illa saglıkocagı
Zagrozunannesi Suheda gebeliğimi biliyorlar aslında sadece kayıt yaptırıcam aşıyı yaptırsam da olur yani çünkü saglıkocagı çok uzak bana yıne hastane 10 dklık uzaklıkta yuklemeyı hastanede de yaptırsam olur😌
Esa Açlık tokluk şekerine bakılabilir ama seker yüklemesi yapılmıyor. Aşılar sağlık ocağında yapılıyor. Hastane evinize yakınsa şanslısınız seker yuklemesinde içtikten sonra 2 saat bekleneceği icin evinizde vakit geçirebilirsiniz 😊
Zagrozunannesi Esa evet o yonden çok şanslıyım ama bu saglıkocagı yönünden sanssızım👀Aşımı yaptırsam ona da razıyım🤭
Esa Zagrozunannesi tetanoz belli haftalarda yapılıyor ama ben sağlık ocağına kayıt için 34. Haftamda gitmiştim ilk aşı o zaman yapılmıştı gittiğinde ebeyle bi konuş istersen 😊
Zagrozunannesi Esa evet yarın gıdıcem bende 26yım ıste gec kaldım dıye yapmazlar dıye dusunuyodum ıyı oldu soyledıgın 34 de bıle yaptıysa bana hayli hayli yapar yani😂
Zeynpldrr Zagrozunannesi Saflık ocağında seker yüklemesi maalesef yapılmıyor. Sağlık ocaklarında kan alınıp hastanelere yollanıyor ve sonuçları bir gün sonra geliyor . Yükleme sırasında 2 kez ara ile kan alınacağı için hastanede yapılmak zorunda 🙁
BetlGke Zagrozunannesi eğer o sağlık ocağında kaydın yoksa seni biyere yönlendiriyolar kaydını gidip alıyorsun ben 24 haftaligim gittim aşıyı doktoruna sor öyle yapıyoruz dediler Perşembe gidicem doktora şeker yüklemesi yapmıyor sağlık ocağı
Minikpirincim Kan tahlillerinizle gidip kayit actirirsaniz seker yuklemesi de tetanoz asisi da yaparlar. Benim kaydimi devlet sisteme gecince saglik ocagindan cagirdilar gittim ve kayit actim. Orada asi vurulacagim
Zagrozunannesi Minikpirincim dırek yaptılar yanı kayıt zor bı şey degıl sonucta dı mı 🤗bende sabah gıdıcem bakalım