Sultanci Kızlar özellikle miğdesi gece bulanan varmı ben yatınca hemen uyurdum o günlerimi arıyorum 😇 miğfem o kadar bulanıyor ki 8+3 ne zaman geçer bilmiyorum 🤷🏻♀️ 😔 ama çok zormuş
leyla25 Sultanci canım galiba bulantıların başlıyor benimde o haftalarda başlamıştı gece daha baskın olurdu sonra 7/24 mahvetmişti. Şuan 17.haftama geldim ama ilaç kullanarak yoksa düşünemezdim nasıl olacağını çok çektim. İnşallah senin hafif geçer giderek artmaz 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Duygukc Sultanci bende 8. Haftadayım genelde geceleri miğdem bulanıyor gece acıkıyorum miğdem bulandığında ya bebeğim yerini beğenmedi dönmemi istiyor diyoeum gece bol su içiyorum heralde bebeğim susadı diye düşünüyorm sonra sol tarafıma yatıyorum öyle uyuya kalıyorum
Nrgl_cntrk Sultanci canım sade soda içebilirsin o çok iyi gelir inşaallah en kısa zamanda atlatırsın🙃
Sultanci leyla25 ay inşallah 😔 ya çözümü de yok bide bende şuan aşırı koku hassasiyeti başladı ne olursa olsun Yanımda biri geçse hemen miğdem kalkıyor durduramıyorum kendimi 🤦🏻♀️ Umarım kısa zaman da geçer