Yesimkso Ne kullanıyosunuz ya da ne kullanacaksınız kızlar ben şuan 34. Haftamdayım hep badem yağı kullandım şimdiye kadar tüm vücuduma göğsüme de onu sürüyorum da ekstra bişey almam gerekir mi doğum zamanında
ycllksa Yesimkso lanolin kullanıyorum ablamda kullandı aşırı memnun kaldı bende memnunum tavsiye ediyorum
Minnosizmmm Yesimkso yeni doğum yaptım ama doğumdan önce hep kantaron yağı kullandım çok iyi gelmişti şimdi bebekte emerken acitiyor zedeleniyor doktorumda doğumdan sonra kantarona devam et bebeğe hiç bir zararı yok dedi cidden çok iyi geliyor tavsiye ederim
pyymamm Yesimkso lansinoh ve vazelin önerdiler henüz yeni basladım lansinoha hafta iki kez sür yeter dediler
ycllksa ebruliyim tam hatırlamıyorum ama 20 den sonraydı ara ara kullandım sonra düzenli olarak hergün kullanmaya başladım , hemde türkiyede kaç tane doçent doktora göründüysem hepsi bunu önerdi
Yesimkso ycllksa doğum yaptınız mı acaba ?yaptıysanız Hala kullanıyor musunuz? Bebeği emzirirken vs yıkayıp da mı emziriryorsunuz acaba
ycllksa Yesimkso yapmadım henüz fakat ablam 2 defa doğum yaptı ve 2 sindede kullandı .. emzirdikten sonra sürüyor biraz açık bırakıp sonra göğüs pedi kullanıyordu. Zaten krem çok çabuk emiliyor göğüse.
ycllksa AcelyaC lansinoh lanolin hatta şöyle atayım. https://www.akakce.com/gogus-kremi/en-ucuz-lansinoh-lanolin-40-gr-fiyati,800349.html
198723 Arasbaran Benim kuzenimin çok fena olmuştu göğsü kabardı her türlü krem yağ denedi ona sadece kakao yağı iyi geldi
minikmelegim_ 34um bende. Benim goguslerim bir haftadir filan pul pul dokuluyordu catlamisti galiba, uçlarida çok agriyordu. Bende lanolin kullandim gunde 2kere surdum suan 3.gunum kullanmaya devam ediyorum goguslerim rahatladi dökülmüyorda.
DeryaToprak Yesimkso ben de bu cumartesi 35.haftaya giriyorum kısmetse Lansınoh kullanıyorum bir de sogan kürü varmıs onu deneyeceğim
Arzutiris Yesimkso lansinoh lanolin aldim cnm 36.haftadan itibaren kullanmaya başladım memnunum gogus ucum sertti yumuşadı😇