Eminaaaa Kızlar acil Bı deyin panik yaptım ikinci gebeligim ama ilki boyle olmadı nişan gelm3si kanlı mı olur sadece sümük gibi geldi arastırdım nette olabilir fln denılıyor 36.1 deyiz ))
Efuchama Eminaaaa google mucus plug yazın çıkan resimler sizinkine benziyorsa doktora resmini yollayın kontrole çağıracaktır
Damla________ Eminaaaa benim nişanım gelmişti pıhtı gibi değildi ama koyuydu o gün doğum yaptım senin nasıl geldi
ariyaliyya Efuchama benimde 10 gundur yogun bi akintmvar beywz renkte 26 haftaligim korktm scabs dogum belirtisimi
Eminaaaa Damla________ Google de baktım aynısı var nşşan olur diye bölümde ama 36.1 haftadayız ben ıkı hafta daha hesaplıyorum ve temizlıgım fln bıtmedı
Efuchama Eminaaaa nişan olsa bile o gün başlayan doğum da var 3 hafta sonra da doğumu başlayan var musuc atılınca rahim ağzı yumuşamaya git gide doğuma hazırlanmaya başlıyormuş yine en doğrusunu doktor bilir siz kontrole bi gidin yarın
Efuchama ariyaliyya o tabaka yenilendiği zmn da atılıp yerine yenisi geliyormuş erken haftalarda 24haftalarda ama idrar yollarınız temizzse bu dediğim olabilir ama çoğu zmn enfeksiyon akıntısı oluyor yine en iyi doktor bilir
Eminaaaa Damla________ hayır kan degil kan yok iste enfeksıyon sandım Pecete ye geldi arastırdım baktım nşşan diyodu ikinci gebelıgım ilki pembe geldi iki gun sora dogdu kızım ama bu sadece sümük seklinde ve cok korkuyorum
Damla________ Eminaaaa anladım hiç bu şekilde duymamıştım bende enteresan yanı beyaz sumuksu deyince bir tek akıntı geliyor aklıma doğum işareti bi sormak lazım
Damla________ Eminaaaa şeffaf beyaz olansa erken doğum belirtiside olabilir yazıyor ama ne desek boş insallah zamanında sorunsuz gelsin de zaten gelse belli eder insallah sende biliyorsun doktorun varsa yarın ilk önce ararsın
Pinarx9 Bende de öyle gelmişti 3 4 gün arka arkaya sarımsı et parçası gibi ama ne olduğunu bilmiyorum
Ecesevci Benimde 2 günden beri bu şekilde sümüksü bi akıntı var canım 25+5 haftalığım içime bi kuşku düştü şuan