Fatmaelidemir Bebekten dolayı sağ ve soluma yatıyorum kollarım elim sürekli uyuşuyor ağrı arttı gittikçe bu durumu yaşayan var mı doktora gittiniz mi kızlar
Ececik07 Fatmaelidemir sol elim benim de ödem toplamış artık bileğim için atel verdi sabit tut dedi genel de emzirme döneminde bu ağrı inatlaşıyor dedi o zaman kortizon iğnesi vurmak lazım bileğine dedi çok ileri acı varsa gidin magnezyum da yazdı ayrıca
Fatmaelidemir 1004nese 22 haftalığız normalde hep yüzüstü yatabiliyorum şimdi mümkün değil büyüdü karnım perişanım uyuyamıyorum uyuşukluğa kalkıyorum sanki hiç kan gitmiyor buz gibi oluyor ellerim napıcam bilmiyorum
Zuhraa Benn ✋🏻 artik omuzlarim ağrıyor sırt ustude uzansam kasiliyorum. Ne yapicami bilemedim. Doktora sormadim hic.
bskulku Fatmaelidemir yastık yardımıyla yarım yüz üstü yatabilirsiniz. ben öyle yapıyorum sağ sol neresi rahatsa oraya yatıyorum :D yastık sayesinde yarım sırt üstüde yatıyorum. 29 oldum şu an için çok sıkıtım yok yatma konusunda. Sizde en rahat pozisyonunuzu bulun derim.
1004nese Fatmaelidemir genelde uykuda oluyor canım benim 32 haftadan sonra ellerim şişmeye başladı uyanıyorum 30 dk içinde geçiyor zaten. Ödem herhalde gece nasıl yattigimizi bilmiyoruz 😄 bazen öyle yatıyorum ki WC uyandığımda uyuşmuş oluyorum hiç kipirdamiuorum herhalde 🙄