Kubraaa1 Kizlar doktorm bana progestan fitl verdi 7 haftalik hamileym nasil aticam yaa bide gunde kac defa atilir geri gelmemesi icin ne yapmak lazm
Efuchama Kubraaa1 geri gelmiyo zaten endişe etmeyin gece atıyırum ben wc kalktığımda bile geri gelme olmuyo ertesi gün wcde parçacıklarını görüyorum ve uyanınca ped koyuyorum çünkü kahvaltı hazırlarken biraz su gibi akıntıyla çıkıyor fazlası 12. Haftamdan beri kullanıyorum 34+3 üm bi sıkıntı yaşamadım
Sahil Kubraaa1 bende 5 +5 teyim.doktor sabah aksam progestan 200 mg kullan dedi istersen hazneye koy. Istersen yut dedi. Ama bu bana dedigi kapsul seklinde fitil seklinde degil Haznene koyamiyorsan yut. Ben gunduzleri is yerinde oldugum icin yutuyorum aksamlari hazneye koyuyorum.
Havva_cskn Kubraaa1 ilk üç ay ilac olani vermisti sabah öglen akşam 5. Aydan itibaren de fitil kullaniyorm gece tuvalet ihtiyacini karsiladktan sonra yataga gecince hergun bi tane sizin kac defa oldugu ilac kutusunun üzerinde yaziyordur 36+4 olduk bu aralar biraktirir diye ümit ediyorm ben
Busratm Kubraaa1 Özellikle bir şey demediyse günde 1 defa atın. Geceleri yatarken kullanırsanız daha iyi olur. Orta parmakla itebildiğiniz kadar itin. Akıntınız biraz artacaktır korkmayın.
Mrwmrw Ilaci fitil olarak koyup,parmağınızla itebildiginiz kadar ileriye itin.en az yarım saat kalkmadan yarın ki fitil eriyip dağılsın, sonrasında beyaz akıntı şeklinde gelebilir endişe etmeyin
Polat2706 Canım bende fitil olarak yapıyorum uzanarak rahimden parmağımla yavaşça itiyorum sonrasında yarım saat kalkmıyorum bana sabah akşam verdi sana ne dedi bilmiyorum onu sor bence. Allah şifalık versin
Nurunilkmucizesi Havva_cskn yanma yaptimi acaba sizde bende yeni basladimda ilk koyunca be yanıyor böyle sonra azaliyor.
Havva_cskn Nurunilkmucizesi enfeksiyon olabilir yanma ozamnlarda oluyo 2 defa enfeksiyon oldu bende ilaci kullanirken yanma hissediyordum
Gunsss Bende Günde 3 kere fitil olarak kullanıyorum. Mutlaka ellerinizi iyice yıkayıp kullanın enfeksiyon riskine karşı..