zeyni96 kızlar 19 haftalığım dün geceden beri sağımda solumda göbeğimin altında top gibi semsert bise hissediyorum elimi koyuyorum 2 3 dk sonra başka yerimde aynı şey oluyor bebek mi bu ve neden öyle semsert oluyor saatte 2 3 kere oluyor
Elif6161 zeyni96 benimde o haftalarda başlamıştım şimdi 29 haftaya gircem her dakka oluyo yeri geliyo 😂 sertleşiyo oldugu yer bir yerini Bastırıyo oraya ama neresini😂 korkma canım
Hapyannecik Toplaniyo canim korkma buyudukce iyice hissedeceksin karnın bi kısmı dışarı çıkmış olcak 😂
ruzgarveannesi Ay ever kizlar bende de var ayni durum ozellikle karnimin alt kisminda ve sabahlari genelde oyle oluyor
Sarnes zeyni96 normal yeri gelicek dağ gibi piramit gibi olcak 😂🤣sonra geri şekil değiştircem yinede için rahat etsin doktoruna da danış kontrole gidince cnm
zeyni96 Zeynep_Aksoy rahmim içimde gezecek kadar buyur mi göbeğimin altında sağımda solumda sürekli yer desiyor ama
Zeynep_Aksoy zeyni96 bilmiyorum ki bana öyle demişti ama siz de Bi sorun içiniz rahatlar anormal bir durum değil bence