Aysub22 2266 değerim doktora gitsem yarın sizce keseyi görebilir miyim ? Ayrıca grip olmuşum boğazım kötü ve hafiften ateşim de var ne yapmalıyım sizce 🥺
1Anne_ Aysub22 geçmiş olsun sabaha kadar dayanın doktor kontrolsüz ilaçta alma bitki çayı da içme kendini sıcak tut ınş doktor kontolü ile iyilesirsn
happwmn Aysub22 hayırlı olsun 🥰 sağlıcakla kucağınıza alın inşalalh. Değerle ultrasonda görünmez vajinal muayene ile görünür. bu haftalarda ateş çok önemli. Doktorum uyarmıştı özellikle ateşin ağrın olursa gel diye. Git bence hastaneye antibiyotik başlarlar bebeğine zarar vermeyecek şekilde.
Happyprincess Görünmeyebilir karından alttan belki görünür. 3000 5000 bini geçince görünüyormuş sanırım . Pekmez limon ve karabiberi karıştırıp iç boğazını yatıştırır. Bol bol vitamin al ve güzelce terleyip ılık duş öneririm 🤗Geçmiş olsun ve hayırlı olsun 💘
Aysub22 Kızlar bugün doktora gittim kese gözüktü çok şükür çok küçüktü ama 2 3 havta sonra kalp atışı için gidicem grip biraz daha iyi parol kullanabileceğimi söyledi ama ben daha içmedim çok kötü olursam içeceğim 🥺
Aysub22 Canım spiral vardı bende Aralık ayında çıkarmıştım spirali çıkarttım bir kere adet oldum ve bir daha olmadım meğerse hamileymişim Allah isteyen herkese versin 3.cocugum Allah kısmet ederse 🙏🏻