Gunes_ Hamideersin demii agirlastikca zaman gecirmek zorlasiyor 😞 hayirlisi insallah bu gunleri gosterene sukurler olsun
Momdilay Gunes_ heyecan korku sabırsızlık mutluluk hepsi birlikte Rabbim tüm hamilelerin Yardımcısı olsun son günler gerçekten de zor geçiyormuş 🙃
Gunes_ tiniminianne ♥️Şimdi 6. Ayımız bitmiş 7. Aya girdik hafta olarak soyleyınce kucuk ama ay olarak soyleyınce daha bı hosuma gıdıyor benımde😘
Gunes_ Momdilay amin insallah bende burada dogum hıkayelerıne bakıp bazen uzulup bazen sevınıyorum yazılanlara gore bızimde yazacagımız gunler gelır hayırlısı ıle ınsallah🥰
Kifayet Gunes_ bir zamanlar 99 postunu bende açmıştım çok şükür bu zamana geleceğimi tahmin etmiyordum zaman geçmiyor diyordum ama inanın su gibi akıp gidiyormuş rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin tüm isteyen herkese nasip etsin 😊
Gamzee00 Gunes_ valla nebilim bana göre geçmiyo gibi o heyecanlı bekleyişlerimiz yüzünden öyle hissediyoruz aslında üstüne düşmesek umursamasak bi bakmışız doğum kapıya gelmiş çatmış 🙈😂😂