Ulasbebek Full bende 6 gun sonra spinal sezeryan olacağım ama kesim 10 cm felan olucakms doktora sordm sormaz olaydim. Açıkçası kac gune biraz toparlairz bide korse felan takmamiz gerekli mi gobek sarkmasın die asiri korku gelio kesilecegimi hayal edince
Full Ulasbebek hic korkmayin hersey su gibi akip gider sadece rahat olun. Ben uc gunde rahatlamistim cok aci verici ya da sizi engelleyecek bir durum degil dikisler. Hem cabucak iyilesiyor
EsraErkanBln Sewimli Ben 24. haftadayım, havalimanında çalışıyorum. Son uçak seyehati yaptıktan sonra suyum geldi, EMR teşhisiyle 1 ay kadar yattım hastanede. Bazen uçak türbülansa girdiğinde veya girmemek için çok yükseldiğinde basınç iyi olmuyor.
Rhmtalha MrvTp92 kanamam hıc olmadı canım sadece yuruyus yapıp dinlendim ev bile supurmedım hep dikkat ettim kendime onun faydası olmus mudur bılmıyorum sanırım vucudun yapısıyla ilgili hakkımızda hayırlı olsun ınsallah bebıslerımızı sag salim kucağımıza alırız🤲🏻😊
nilgun_41 Dem_yil merhaba 23 haftadayım kontrolde plasentanın rahîm kanalına yakın olduğunu söyledi doktorum 3 mm mi santim mi geçmiş sadece ama tani daha koymadı yukarı çıkıyormuş sizin durum nasıl
Full Rabia26 bol dinlenin kendinize iyi bakin yukari cikar 24/25. Haftalara kadar cikma ihtimali var diyorlar
Rhmtalha Dem_yil benım plesanta tam kapalı degıldı yarım kapalıydı ama normal dogum yapılamayacak kadar dardı sezeryan demıstı doktorum 36+4 cekıldıgını gorduk doktoruma cok sasırdı 🙈