simsekkiz8 30+0 olduk doguma son 7 hafta. Sezeryan olacagim icin 9 nisan dogum tarihimiz. Peki ya sizin doguma kac gun kaldi? Benle ayni olanlar durumlar ne alemde?
1dem simsekkiz8 31+3 🐣. Çok heyecanlıyım aynı zamanda korkuyorum. 18 Nisan yazıyor programda ama bu oğlan o zamana kalmaz anam🤣
Melis27000 simsekkiz8 37+1 tahmini Doğum tarihi 9 Mart yarın kontrolümüz var net bir tarih söyleyecek sezeryan olacağım 🥰
simsekkiz8 arzu_glyprk sezeryan olacagi icin canim. Servikal kisalikdan dolayi erken dogum riski var bu yuzden erken sezeryan olucak
MrsClk simsekkiz8 şuan bende 30+0 oldum ve sezaryen olacağım ama daha gün falan verilmedi, doktor tahmini 20 nisanda doğar dedi. sizin neden o kadar erken oluyor 🤔 30+0 uygulamaya göre 29 nisan gözüküyor çünkü 9 nisan çok erken geldi🙄
simsekkiz8 MrsClk bende canim servikal kisalikdan dolayi erken dogum riskim var ve yatakdan kalkmiyorum bu yuzden 37yi tamamlayip alalim dedi dr
Lovebaby123 33+5 normal 4 nisan gözüküyor ama ikinci gebelik ve sezeryan olacağı için Mart 20-25 arası alırız demişti doktorum. Son 30 gün deyim 🤔 ama zaman geçmiyor . Evin içinde daha bi ay sonra evde bebek sesi olacak diye geziyorum 🤪
ktnzehra49 simsekkiz8 aynı 30+0 olduk bu gün bende 7 hafta sonra doğurcam diye kendimi şartlandırdım inşallah hayırlısıyla öylede olur ama haftaya öğrencem sezaryen mi normal doğum mu 😅😅
ayseakcura simsekkiz8 neden erken canım ? Bende 30 hafta oldum bugün doğum 30 nisan yada 1 hafta öncesi