hbg2507 İyi geceler kızlar . 18 haftanın içindeyiz ilk bebeğim hareketlerini sizce ne zaman hissederim? İlk hareketini hissetmeyi nasıl tarif edersiniz ? Acaba hissediyorum da ben mi anlamıyorum? 😣
Ipeku hbg2507 bende 17 ligim canm anlamiyorm hic kimi hissetmis oyle yaziyor formda acaba benmi hissedemiyorm diyorm ama sanki iki gundur bi pit oluyo hafiften banami oyle geliyo psikolojik mi blmym 😂
Nisaakan_35 hbg2507 ben ilk hareketlerini 19. Hafta sonunda hissettim karnımda küçük bir pıt hareketi oluyor gıdıklanıyorsun sanki çok güzel bir duygu sürekli seni gıdıklasın istiyorsun 🙈🙈
Rananur hbg2507 ilk gebelikte genelde 20. Haftada daha net hissederseniz. Tarifi yok bence 😊 hissettiğinizde anlayacaksınız o duyguyu
Ipeku hbg2507 aynen canm sanki gaz sancisi gbi biseyler oynuyorum gbi bilemiyorm yani 😂 o bile mutlu ediyo beni 😂😂
hbg2507 Rananur yani ikilemde kalan bi durum değil demi acaba benmi yanlış anladımm demiyorsun net anlasılıyor demi hareketi🙂
BabyD Biz 19+1 olduk. İcinden saniyelik bir şey geciyor gibi oluyor 3-4 gundur hissediyorum. 18 haftaliklar yakin zamanda hissedersiniz. Gerçekten cok guzel bir duygu. Bir kere hissedince hep o duyguyu yasamak istiyorsunuz😌
SevimAlphan Merhabalar bende 18+3 üm. Yaklaşık 4 5 gündür hissediyorum. Daha çok kasıklarımın orada böyle bir yerinin seğirmesi gibi tık tık atma oluyor. Ama büyük hareketlenmeler 20 den sonra hissedilirmişş simdilik bu küçük etkilerle idare ediyoruz ☺️
BabyD hbg2507 ya icerden biri dokunuyor gibi. Bazen bir kac kere hafif durttugumde cevap geliyor. Umarim herkes hemen hisseder😍
SevimAlphan hbg2507 teşekkürler olur olur her bebiş farklı malum zamanı gelince cok güzel hissedeceksiniz 🥰