Sahinftma Merhaba hanımlar doktorum devit-3 yazdı fakat kullanımını söylemedi üzerinde yazandan da günde 9 defa 1 damla yazıyor tam anlayamadım kullanan arkadaşlar yardımcı olur musunuz
Deriyy54 Sahinftma canim bardağın dibinde çok az bi suya 9 damla damlatıp içiyorsun. Bende aynısını kullanıyorum bu şekilde
Pembepanterr Sahinftma günde bir defa 9 damladır o canım bende 10 damla damlatıyordun ama tadı cok kötü onu devamlı kullanmıyorum nedense aslında kullanılsa daha iyi 😊
[silindi] Benim doktorum süte damlatmamı veya ekmeğe damlatmamı söyledi suda d vitamini pek emilmiyormuş vücut tarafından suda kalıyor
Sahinftma @Seraphuner Meryem15Denizzz ner3#7746976 günde bir defa 1 bardak süt mesela ona mı 9 damla damlatılıyor
htc_jimm29 Arkadaşım doktorunu arayıp sor detaylı doğru Bilgi al benimde doktorum 1 çay kaşığı zeytin yağına 5 damla damlatmamış söyledi yani herkesin farklı
Ezgiylmz2133 Sahinftma benim doktorum da günde 9 damla ekmeğine dök ya da direk iç dedi ben direk içiyorum.
_Mrv_ Sahinftma merhaba, eğer takviye için alacaksanız bi ekmek parçasının üstüne fln 9-10 damla damlatıp içebilirsiniz, ciddi eksikliklerde günde 20-25 damlaya kadar çıkıyorlar kan değerinize göre doktorunuzun tavsiyesini alın kafanıza göre kullanmayın.