Pcoslubiranne sonsuzadek arkadasimi 39. Haftada aldi doktoru 2. Sezeryana.3 kilo dogdu bebeyi.Bebegin kilosuyla ve gelisimiyle alakali bence.Bir sikinti yoksa 38. Haftayi doldurmayi bekleyin derim.
Esraguvennn sonsuzadek bunun senle benle birinci sezeryanla ikinciyle özelle devlette alakası yokki herkesin bebeğin gelişimine gore kilosuna gore veriliyor doktor günü
Zeynepsarem Dua38 merhaba canım 2.dogumdan sonra kilo verme hızını aynı mı ben 1.de cok cabuk zayıflamıstım
sonsuzadek Dua38 Zeynepsarem kızlar devlette mi özelde mi? devlet 39 kadar bekletiyor diyolar. özel 38 de alıyomdiyolar
SedaSevval10 Dua38 allah kucağına almayı nasip etsin ilk sezeryanımda hiç ağrım acım olmadı 2. daha zor acım oluyor diyorlar doğru mu
Bulutalazinannesi Zeynepsarem neden 37. Hafta da alıyorlar merak ettim. Gününü beklediğimiz de bi sıkıntı mi oluyor
Dua38 Zeynepsarem Evet cnm aynıben 2.de 8 kilo almiştim toplamda bikaç ay içinde verdim geri kiloları 3. De aynı olur inşallah 7.ayımdayım 5 kilo aldım henüz
Yel282828 Bende özele gidiyorum geçen gittiğimde sordum 38 buçuk 39 gibi alırız bi aksilik olmassa dedi doktorum
Dua38 Roje Bünyeye göre değişiyor canım korkmayın normal yada sezaryen ikisininde kendine göre zorlukları var illaki hep iyi düşünmek bol bol dua etmek lazım tedbir alacaksın taktir Rabbimden inşallah özellikle sormak istediğin bişey varsa cevaplarım
Bulutalazinannesi Zeynepsarem ha tamam o zaman 😊 geçmiş olsun size Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
Roje Dua38 haklısınız her ikisininden ayrı ayrı zorluğu Allah yardımcımız olsun inşallah ben yaraların kaç günde iyileştiğini merak ediyorum toparlanma süreci falan