CaglaUzun Gece uyuyamayan annelerimiz burda mı ? Gece uyuyamama nedenlerinizi keşfedebildiniz mi ? ilk zamanlar gerindiğiniz zaman böyle tuhaf bir hissiyat olur ya o hissiyat oluşuyordu ve uyuyamıyordum şuan daha başka böyle sanki kemiklerimde bir problem var ama adını koyamıyorum kesinlikle gece uyku uyuyamıyorum var mı böyle sorunlar yaşayanlar çare bulabilenler
AsenaArda CaglaUzun Sormayın ya bende gece yarılarına kadar ayaktayım zombi gibi, ayaklarım, sırtım kısacası her yerim ağrıyor 🙂
Alydemir CaglaUzun merhaba 10+5 haftalık hamileyim ama bende uyuyamıyorum geceleri 3 kere tuvalete kalkıyorum birden gözümü açıyorum sanki sabah gibi beynim açık oluyor sıkıntı giriyor uykuya dalarken sağ sol dönüyorum normal mi bu haftalarda bunların olması ?
Ilkanne03 CaglaUzun vallaha bn vel ağrısından sancılan uyuyamiyorm oyle sınırlı oluyormki yazın eşime çok patliyorum o yuzden
Edolili CaglaUzun kemik bel eklem yerlerim nefes alamama burun tıkanıklığı yaşıyorum hayatımın en zor zamanları diyebilirim geceleri arada da sancım oluyor 35 haftalığız ,ama mecbur sabır ediliyor canım bebişlerimiz için 🥰
Tbakc Canından aciz olur ya insan bu durımdaym söylediğiniz gibi adını koyamadığım bi ağırlık tuhaf bise canımı koparıp atasım var 24 saattir 1,5 saatlik uykuyla ayaktaym ve tükenmek üzereyim allahım hepimize yardım etsin
CaglaUzun Tbakc yani inanın geceleri artık sinirleniyorum uyuyamadığım için gündüz bir ara çöküyor önceden uyumuyordum gece uykusu uyuyabileyim diye ama artık gündüz geldi mi uyuyorum çünkü sinir kat sayısı kalmıyor maalesef
AsenaArda CaglaUzun Vallaha bir çözümü var mıdır bilmiyorum ama eşimin yanımda mışıl mışıl uyuması çok zoruma gidiyor 🤭
ECeren Bnde tekim sanıyodum bu uyku problemi çeken ilk drumuza sonra etrafımdaki tecrübeli annelere yetmedi pskolok arkadasıma sordum ortak cevap bebiş gelince uykusuz zamanlar gecireceksin bünyen buna hazırlık yapıyor oldu bnde yata giriyorum gözlerimi ve bedenimi dinlendiriyorum yapcak bişi yok annelik bölgesine hoşgeldik 😉
GulinMert Alydemir o haftalarda ben de öyleydim. Hatta bunun uykusuzluk olduğunu düşünüyordum. 36+4 oldum ve yaklaşık 4 haftadır gece yattıkta n sonra 1 saatte uyanıyorum. Önce cisim gelip kalkıyordum, şimdi cisim olmasa bile uyanıyorum. Gece olsun istemiyorum.
CaglaUzun Alydemir bende 9 haftalığım ama maalesef gece uykusu alamıyorum sabaha karlı yatım öğlen kalkıyorum artık günüm ölüyor ve mide bulantısı ve istifra da yanı da cabası
CaglaUzun Ilkanne03 Rabbim yardımcımız olsun inşallah benim bel ağrısı da değil daha Farklı bir duygu
_zehra_ CaglaUzun uyuamıyorum ve hiç bir sebebi yok. Salak salak uyanıyorum bidaha dalamiyorum. Sonra aklıma bise geliyo , onu düşünürken başka konuya geçiyorum, konu konuyu aciyo derken sabah oluyo😂😂
Greyy90 _zehra_ ayy tek değilmişim 😂 deli manyak gibi gecenin bi vakti uyanıyorum olay yaratıyorum kendi kendime iç sesimle kavga ediyorum o bitiyo başka mevzuya dalıyorum sonra uyanık kalmaktan açlıktan nevrim dönmüş oluyorr böyle böyle sabah ediyoruz