Sensizolmaz123 38+3 haftalık hamileliğim.ne bi nişan,ne bi sancı,ne bi doğum belirtisi var. Sabırsızlıkla bekliyorum . Siz kaçıncı haftadasınız ?
Serenty Sensizolmaz123 37 deyim bende .şu açılma dedikleri nasıl oluyor acaba.bazialri farketmiyor musya.farkedenler anlatsa ya
Sensizolmaz123 Serenty hurma yiyorum. Plates topuyla sağ sol bacaklarımı gerdiriyorum. Elimden geldiğince hareket etmeye çalışıyorum tek bi sancım bile yok. İnşallah bizde ağrısız sancısız farketmeden 10 cm açıklığa kavuşuruz 😂🙏
Sensizolmaz123 iremss hem heyecan hem korku çok değişik bi duygu artık gelsin eski fiziğime zayıf halime dönmek istiyorum 😂
Brgl_18 Düzenli sancılar kaçda çıkıyor kızlar bilginiz var mı? Bugün ntsyle baktı doktorum çok iyi dedi gönderdi düzenli hep 50 lerdeydi sancı var demek mi🤷♀️
Sensizolmaz123 Brgl_18 nst ye bağlanınca sonuç iyi diyor gönderiyor ewe 3 haftadır yarın tekrar randövüm var bakalım ne dicek doktor
Sudeeali Sensizolmaz123 ayy valla banada doktor 3. Ye giricem şimdi cuma günü nst ye geçen hafta girdim doktorum iyi gözüküyor bi sorun yok dedi yolladı bende 38+4 oldum bekliyorum çatı muayeneside olmadım 😂😂 ama ara ara sancılarım var artık bakalım inşallaj doğrururuz bi an önce
Serenty Sensizolmaz123 amin.kacinci haftadasin ben doktora sormadan yapmak istemedim.ne olur olmaz diye .pilates yapayım belki biraz esnerim diye düşünüyorum
Birminiksusamtanesi Sensizolmaz123 bende bekliyorumda gelmiyor ki dun sabahtan bu yana bunaldim artik gelecekse gelsin yahu 😁
Sudeeali Bayanlar sorun kesinlikle şubat ayı bence 😂😂 şubat bebeleri çok inatcı çıktı yerlerini sevdiler valla herkes beklemekten bi hal olmuş 😂😂
Sensizolmaz123 Sudeeali ewet kesinlikle katılıyorum benimki bitek böyle bekletiyor sanıyordum. Yanlız değilmişim 😂
Sensizolmaz123 okyanus8731 bende kasılma ağrı dızı hiçbişi yok acaba hatçreketli olduğum içinmi bi ağrım yok
Sensizolmaz123 Serenty 38 hafta bitti. 2 haftaönceden plates yapmaya başladm doktorumun istemesiyle tabi ☺️