Ayseirem-61 İyi akşamlar hanımlar meme etrafında koyulaşma yaşayan varmı? Ne kadar doğru bilmiyorum ama koyulaşma olunca erkek bebekmiş😕
Kbrbydk Ayseirem-61 hayır canım herkeste olur genelde bebek memeyi daha rahat gorsun diye koyulaşma olur hurafe tamamen sana söylenen.
Aysen2709 Ayseirem-61 yok canım benim kız ama dediğin gibi etrafı baya bi koyulasti hani is çöktü derler ya oyle bir şey heralde kac haftaliksin
Betl35 Ayseirem-61 Benım de nprmalde gogus ucu ve cevresı açıktır ama gebelikte baya koyulaştı. İlk gebeliğim ve erkek. Ama benxe cinsiyetle alakası yoktur Sonucta vucut değişiyor hamılelık surecı goguslerde süt vs mutlaka değişir canm
Esen80 Ayseirem-61 cinsiyetle alakası yok canım vücutla alakalı birşey aileden gelen. Bazılarında kararma olmaz ama bazıları direkt kararmaya başlar. Benim kızım olacak inşallah ve hamileliğin daha ilk haftalarinda bile o kararmayi farkettim ben. Irsi bişey bence
Fatmazarif Cinsiyetle alakası yok cnm kızıma hamileyken de göyüslerim koyulaşmıştı şimdi oğluma hamileyim yine koyu renk