1994ozg Kubiskrk 10.haftada öğrendik canım kız erkekle alakası yok doktorlar farklı metodlarla anlayabiliyor 🤗
Busraasafekinci Kubiskrk 13. Haftada erkek dedi doktor, sonra 16 da kız dedi. 23 haftalığız şuan kızım olacak 😍 😍 😍
tugbaayaz Kubiskrk 12 de kıza benziyor dedi ama net bisey diyemem şuan dedi 14 üz şuan 16 da gidecez tekrar o zaman belli olacak inşallah
Kubiskrk Bende 10 haftalık çift yumurta ikizi taşıyorum merak ediyorum cinsiyetlerini ama erken mi beklesem mi bilemedim 😊
Ensar1234 Kubiskrk canım bende çift yumurta ikizlerine hamileyim 10haftalık benimde bu gün kontrolüm vardı sordum erken dedi ☺️Üç hafta sonra gidicem tekrar
Havva_cskn Haftada ögrendim oglum olacak bebegin pozisyonu ile alakali daha çok ama erkek olunca daha çabuk belli ettigini söyluyorlar
Eylul-Ada2020 13 haftada gittik erkeğe benziyor kesin değil dedi 1 ay sonra gittim 17 haftalık tı kız dedi 🙏🏻🌸🧿
Hayalperesttt Bence kesinlikle 15 -16 haftadan ömce sormayın bu haftalardan sonra sorun net olur bari öbür türlü yanılma çok oluyo