Leylus Merhaba kızlar bugün ilk defa katıldım mükemmel geçti.Hem bilgi acısindan hemde sosyallik açısından çok iyi geliyor.Ve bildiğim kadarıyla tüm devlet hastaneleri bu hizmeti veriyor araştırmanızı öneririm 🥰
Likya Leylus kaç saat sürdü benim olduğum şehirde 2 saat falan sürüyor neredeyse doğuracam hala gitmedim
Leylus Likya 6 hafta haftada 1 gün 3 saat canım ama konuya gore 4 saate de çıkabiliyormuş ben çok memnun kaldım egzersiz sınifida varmış nasip olursa onada gitmek istiyorum
Likya Leylus aaa çok iyi o baya kapsamlı bir okulmus burda 1 günde sadece 2 saat sürüyor. Ben hiç gitmedim zaten gitmeye de gücüm kalmadı artık. Aslında gebelik okuluna en yakın hangi kaynaklardan bilgi alabiliriz bilenler paylaşsa keşke
Leylus Demus yere gore değişiyor demekki 30 kişiydik bugün ebe çok guler yüzlüydü bilgiliydi istanbul sancaktepe ilhan varank hastanesi 🤗
Leylus Likya ben mesela sancaktepede oturuyorum nete sancaktepe gebe okulu yazdım belediyenin hizmetlerinde detaylı bilgi cıktı canım aradım bende 🤗
Leylus Bbsraa evet canım ben özel kliniğe gidiyorum gebe okulunun olduğu hastaneyle hıc ilgim yok ücretsiz yararlanabiliyorsun