Merhaba arkadaşlar bende bu sayfadaki tüm Doğum hikayelerini okuyup kendimi deli gibi normal Doğuma hazırlamış bi insanım normal Doğum yapmayı çok istiyordum hem daha sağlıklı olduğu için hemde o anın mucizesini gözlerimle görmek için çok şükür ki rabbim nasip etti. Hani doğurana kadar hep iş yaptım hiç durmadım diyen arkadaşlarımız varya ben de onlardan biriyim o kadar ki Doğuma yaptığım temizliği doğurduğum gece bitirdim 😂. Neyse artık başlayacağım anlatmaya güzel bi hamilelik geçirdim ilk aylar mide bulanması sonlara doğru da hafif mide yanmaları dışında bi sorunum olmadı doktorum Harika bi kadındı oğlum da bende gayet iyiydik doktorum Doğum tarihi olarak 17 mart söylüyordu hep ( bu arada eşimin in Doğum günü 16 mart )😉 eşimde sürekli bi gün önce gelirse çok güzel olur diyo du tam 39 haftamın gittiği gündü 16 mart sabahı uyandım ve yataktan kalkmadan mazeret agrısı gibi bi ağrım olduğunu farkettim ve o an içime doğdu oğlumun geleceği ne olur ne Olmaz kalk Feyza evi bitir dedim çünkü evde halılar bile serilmemişti ve ben kahvaltımı yapıp evi temizlemeye başladım çamaşırlarımı yıkadım tabiki gün içinde bi kaç kez elimde olmadan çamaşırımın ıslandıpını farkettim ama eşime hiç bişi söylemedim çünkü teleşlanacağınu biliyordum ve ben agrılarımı evde çekmek istiyordum daha sonra akşam oldu eşim geldi işten yemek yedik ve ben evi temizlemeye devam ettim saat tam gece 00:00oldu ve işim daha yeni bitmişti ağrılarımda devam ediyordu. Sonra ben eşime söyledim ve eşim aşırı heyecanlandı 😂 hemen kuran okumaya başladı bende o arada banyoya girdim sıcak suyun altında bayağı durdum çıktım üzerini giyindik saçlarımı kuruttum Doğuma hazırlıklarımı yaptım ve eşime yatalım Uykumuzu alalım dedim ve zorda olsa yattık.gece 3 de daha şiddetli bi harıyla uyandım daha yataktan kalkmadan içimde bişeyin patladığını duydum ve hemen ayağa kalktım ve duyum boşalmaya başladı tuvslete gittim geldim biraz dolaştım evin içinde tekrardan ufak bi balon patlaması gibi bişi oldu ve daha çok geldi bu sefer kan da geldi vr kanı görünce artık gidelim dedik bişi olmasından korktuk daha doğrusu ve biz hazırlanıp çantalarımızı da alıp hastanenin yolunu tuttuk gece 4:30 evden çıkmadan doktorumu aradım ams duymadı sanırım açmadı bende hastanede ulaşırlar zatem diye gittim hastaneye yatışım yapıldı doğumhaneye alındım açıklığıma bakıldı 2cm açıklık vardı vr ben çok hayal kırıklığına uğradım daha fazla bekliyordum stresten mi bilmiyorum sancılarımda geri gitmişti daha sonda brni nst ya bağladılar doktorumu arayıp ulaştılar doktoruma nst sonuçlarımı yolladılar vr doktorum sancılar var ama düzensiz sabahı bulur nst ye bağlı şekilde orada yatışımın yaptırdı ve brn Doktorum gelene kadar orda gözlem altında tutuldum her saat başı doktoruma rapor ediyorlardı sabah saat 11 civarı doktorum geldi açıklığımı kontrol etti ve bana suni sancı vermeyeceğini akşam 5 e kadar bekleyeceğini söyledi brn hastalarımla ilgilenmek için muaynaneme gideyim gün sonunda saat 5 gibi gelip bakacağım dedi inş kendi sancılarım gelir vr açılman olur Dedi kendisi özel bi muaynanesi var o yüzden o gitti gitmeden bende odama çıkmak istediğimi söyledim odama çıkıp şanlılarımı orda çekmek istiyorum dedim o da izin verdi vr brn odama çıktım eşim annemle ablamlar vardı akşam doktorum gelene kadar omlarla birlikteydim odamı süsledik süs dağıtmadık ikramlıklsrımı yerleştirdim bu arada yemek yedim biraz hurma yedim Fatma ana eli otumu suya koyduk o Sudan içtim vr akşama kadar çok hafif sancılarım oldu mazeret ahrısı gibi fazlası yoktu akşam olunca doktorum geldi tabi bu zmana arasında sürekli nst bağlıyım ve doktoruma rapor ediliyorum. Akşam oldu doktorum geldi ve artıl beklemeyelim daha fazla beklersek Bebek susuz kalır sezeryana almak zorumda kalırız aşagı doğumhsmeye inelim ben şans suni sancı verip doğumu başlatayım Dedi bende kabul ettim ve ailemle vedalaşıp aşağı indim ve bana suni sancı takıldı numarada yanıma ablamı annemi de aldılar bi müddet sonra sancılarım şiddetlenmeye başladı nst de takılıydı ve doktorum bi an başımdan ayrılmadı cihazda olmadığı halde sancılın olduğunu gördü vr kendi sancım geldi suni sancıyı kapatıyorum artık kendi sancınla devam edelim Dedi sunisancıyı kapattı ve Buhara’da akşam 7 gibi oldu Ablam yanındaydı ve alttan muayene edildim açıklık 3 cm ydi açılma çık yavaş ilerliyordu ama ağrışsrım çok şiddetliydi bi ara ablamı yakasından tutup çok kötü bişeymiş dayanamıyorum demişim ve bu arada midem çok bulandı sürekli kustum kustupum için halsiz oldum ve bana serum tsktılar bundan dolayı da hiç ayağa kaldırmadılar Ablam doktora tahmini ne zman Doğum okur diye sordu doktorum geceyi bulur deyince balımdan aşagı kaynar sular döküldü geçen kadar bu sancıyı çekmem imkansızdı çünkü ağrı çok şiddetliydi neyse aaat 9 gibi oldu açıklık 5 6 7 derken 8 9 oldu ve saat akşamının 9 zydu e artık doğurmak için yalvarıyordum içimdennıkonma hissi geliyordu ben büyük tuvaletim geldiğini düşünüp beni tuavalete götürün dedim doktorumda o bebeğin başı öyle olduğunda ıkın Dedi vr omlar da hazırlanmakta başladılar onların hazırlandığını gördükçe bana daha da bi kuvvet geldi bi an önce doğurmak istiyordum ailem dışarda prrişsn olmuştu annem çok kötüydü eşim seslerimi duydukça ağlıyormuş ve sürmeli mescitte namaz kılmış benim için dua etmiş ve nihayet herkes hazırdı beni Çatala koyup sancı geldiğinde ıkınmam gerektiğini söylediler ebem de çöm iyiydi doktorum da ebem bana bi kez nasıl ıkınmam gerektiğini söyledi ve ben o kadar azimliydim ki dediğinin aynısını yaptım kesinlikle hamileliğimde bi kez bile ıkınma tekniği okumayan izlemeyen ben ebemin dediğini harfiyen uyguladım onlar bile şaşırdı ve sürekli çok iyisin maşaallah aferin sana bravo işte böyle diyerek destek çıktılar ve ben iki kere gerçekten morarana kadar ıkındım 3. Kez yaptığımda doktorum yeterli Dedi nefes al çok fena morardın Dedi ve o an bebeğimin başını tuttu ve çıkardı . 21:17saat O an işte o an anlatılmaz yaşanır bebeğim ağlamadı hemen neden ağlamıyor dedim onu hemen yan odaya götürdüler sonra ağlama sesi geldi o mu benim bebeğim mi diye sordum evet dediler ve bebeğimi getirip Benin göğsüme yatırdılar öptüm kokladım biraz tuttuktan sonra bebeğimi giydirmek için götürdüler doktoruma dönüp sancı bitti artık YÖK dimi diye sordum oda evet bitti çok güzel ıkındın oğlun kucağında Dedi ve ben bayıldım o an çünkü benim kansızlık hastalığım vardı kan kaybettiğim için bayılmışım ve bana o Doğum masasında hemen serum bağladılar o masada kendime gelene kadar yattım gözlerimi açtığımda saat 11 buçuktu neredeyse iki saat baygın yatmışım uyandığımda üzerimi giydirip beni odama çıkardılar bebeğimi benden önce çıkarıp aileme vermişler 😊 asansörden iner inmez 20 25 kişilik bi kalabalık karşıladı beni aileden herkes ama herkes gözleri yaşlı bana bakıyordu sabahtan beri beni bekliyorlardı bende ağlayarak sadece annem nerede annem nerede o nasıl dayanmış bizi dünyaya nasıl getirmiş diyerek ağlıyordum annem geldi sarıldı bana oda perişan olmuştu ağlıyordu sonra brni yatağıma yatırdılar hemen eşim geldi alnımdan öptü başardın bitanem bebeğimizi normal Doğumla dünyaya getirdin Dedi ve bebeğimi kucağıma verdiler hemen öptüm kokladım ve hemen emzirdim şimdi yanımda yatıyo mis kokulum rabbim iyiki onu bize vermiş Doğumdan korkmayın kızlar normal doğumunun o anı gerçekten görmeye ve yaşamaya değer biraz uzun oldu ama ksuura bakmayın brn hikayeleri okurken hep uzun olanları seçmeye onlarındefalarca okumaya çalışırdım 😂😊 Doğumdan korkmayın bebeğinize ve kendinize güvenin 🌺🌺🌺