Rojed_1708 Merhaba 17 haftalığım haftaya regaib kandili var oruç tutmak istiyorum aranızda hamileyken oruç tutan var mı. Bi sıkıntı olur mu acaba bilginiz var mı ?
Yenianne_ Rojed_1708 bence olmaz canim o evladı sana Rabbim verdi Rabbimin güzelliklerini de hamileyim diye es geçmek olmamalı bence bende oruç tutmayı dusunuyorum ramazni serifte regaip kandilinde tutamam belki bulantilarim cok fazla çünkü ama sahurda suyunuzu bol icin
SedaveSusam Rojed_1708 eğer dayanabiliyosan açlığa tut canım ben 31 haftalık oldum önceden dayanırdım ama artık dayanamıyorum çok acıkıyorum acıkınca gözüm dönüyo resmen😂
Vnsgb Rojed_1708 bence tutmayın Allah bile hamileleri muaf tutmuş oruçtan sonuçta sizinle beraber oda aç kalacak. Doğum yaptıktan sonra bol bol tutarsınız ama yinede siz bilirsiniz 🙏😇
Betulzeynep19 Canım hiç bir sıkıntı olmuyor eğer bulantın yoksa sen tutarken zorlanmıyorsan tutabilirsin
Rojed_1708 Yenianne_ aynen bulantı olursa tutulmaz zaten ama bakalım bende o güne kadar nasıl olurum 😊
dilekkrtp Ben açlığına şimdiden dayanamıyorum başıma agrılar giriyor ayağa kalkmakta zorlanıyorum yemek yemediğim zaman Rabbim affetsin sanırım tutamayacağım
Rojed_1708 SedaveSusam valla bende son günlerde çok yükleniyorum bakalım nasıl olacak bir gün aç olmak 😅😅
Pembepanterr SedaveSusam 29.haftamdan sonra bana bir açlık geldi ki önüne geçemiyorum yemek yiyorum biraz sonra yine acıkıyorum kendimi zor frenliyorum o derece 😂