MinikyavrumuzFS busra-mutluanne1 Doktorum olumsuz birşey demedi ama hiç iştahım yok yani yemesem gün içerisinde hiç yemek aramam biraz kendimi suçladım ondan baya üzüldüm 😔benimki de kız aslında eşimde ben de minyonuz ondan Belkide .teşekkür ederim yine de çok iyi moral verdiniz inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim 🙏🙏🙏😊
busra-mutluanne1 MinikyavrumuzFS ben teşekkür ederim amiin hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah gönlünüzü ferah tutun az yararlı şeyler yemeye zorlayın kendinizi gerisi gelir allahın izniyle 😊
Sesem busra-mutluanne1 benim doktorumda çok rahat mesela 20. Haftadan beri akıntım var diyorum anca aklı başına geldi fitil verdi 😀
busra-mutluanne1 Sesem 😀 işte herşeyin aşırısı kötü heleki biz cahilken bu konularda doktor ne dese kapılıyoz akımına 🙂
busra-mutluanne1 Metemelek bana suyu normal dedi canımda haftası 32ylen 34 gösteriyo diye evhamlandı az hareketleri bazen aşırı hareketli bazı günler daha sakin oluyo ama hareletleri aşırı sert artık
Metemelek busra-mutluanne1 benim şekerim var iğne kullanıyorum ama hastasında problem yok bir hafta ilerde gidiyordu fiyat yapınca o da düzeldi. Suyu az dedi bugünde daha az hareket edince korktum. Şimdi saha iyi gibi ama yine dünkü gibi aşırı değil... Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah 🙏
busra-mutluanne1 zelis63 aynen işte iri olmasının şekerle vs ilgisi varmışya ondan ürktüm canım doğumca bebeğin şekeri falan düşebiliyomuş ondan arada derede kaldım bende öyle pek yemekle aram yok ama bebiş alıyo bi şekil
zelis63 busra-mutluanne1 haklısın canm sağlıkla gelsinler benm doktor 3 kilo doğar dedi artk bakalım nasıl olacak
busra-mutluanne1 Esarikay bana şuan için normal ama 4 ü geçerse sezaryen gözükür dedi canım suyu herşeyi iyi bi kilomuz önde allahım hepsini korusun gözetsin inşallah
busra-mutluanne1 Metemelek amiin amiin canım benim aklına başka şeyler düşürme baktın rahat edemiyosun o zaman git acile imkan dahilinde gidebildiğin kadar ama her bebeğin hareketi bir olmaz sen harelet saatlerini daha iyi bilirsin ona göre takip et hayırla kavuşman dileğimle♥️
Nihanus Bizimde 2,5 hafta ileriden gidiyor boy kilo yüklemede şeker çıkmadı şimdi ölçüm cihazı yazdı 1 hafta günde 3 kere evde şekerimi ölçmem gerekiyor inşallah çıkmaz ☹️
busra-mutluanne1 Nihanus heh canım o dediğini ben geçen hafta yaptım bi hafta takip yaptım bu hafta sonucunu götürdüm gayet iyi dedi genede bi dahiliyeye göster dedi gösterdim oda çok iyi ben sana bişey yapamamki dedi gönderdi şimdi bi kaç gün cihaz doğru ölçüyor mu diye acildende ölçürüp cihazla karşılaştırcam o kadar canım seninde Çıkmaz inşallah aynı durumdayız korkma allahın izniyle bişey olmaz
busra-mutluanne1 Sabirsizanne16 bizde 32de 2200gramız canım size göre bi hafta öndeyiz ama doktor normale göre iki hafta dedi öndelik konusuna
Nihanus busra-mutluanne1 ay inşallah canım ya ama bu sabah başladım açlık 102 çıktı sanırım yüksek biraz eyvah eyvah 😩
_elsm_ busra-mutluanne1 hayır haftasında dedi ölçümde karın 1 hafta büyük çıktı ama araştırdım gebelik yaşı hakkında bilgi vermiyormuş o