busra-mutluanne1 Deniz__ bizde 32de 2200 gr mız doktor biraz iri bebek olacak sanırım diyo İyi mi kötü mü anlamadım ki🤷🏻♀️
busra-mutluanne1 Sesem bizede 2200 dedim iki haffta önden gidiyormuş 34 gözüküyormuşuz biraz iri bebek olacak sanırım dedi şekerim normal olmasına rağmen dahiliyeye görün dedi göründük sıkıntı yok dedi dahiliyedekide öyle arada derede kaldım
Sesem busra-mutluanne1 hayır takmayın kafanıza her çocuğun gelişimi farklıdır genetik durumlar söz konusudur ve hep aynı şekilde kilo alacak hali yok oranlar kendini son haftada belki.
busra-mutluanne1 Esarikay bizde 2200 çıktık doktor 34 le uyumlu dedi sizede öyle bişey dendimi yada herhangi bi soruna yol açar dendimi🙄
Esarikay busra-mutluanne1 36 haftayla uyumlu dedi. Herhangi bir sorun tesgil etmez suyu vs iyi plesenta temiz dedi ama sezaryen olur muhtemelen dedi canım bana
busra-mutluanne1 Hamideersin bizim önden gidiyor iyi mi kötü mü anlayamıyorum ki 2200 gr ız bizde🤷🏻♀️
Hamideersin busra-mutluanne1 doktorunuz iyi diyosa iyidir banada önden gibi geldi sizinki ama kötü değildir ya neden kötü olsun tombis olur
busra-mutluanne1 Hamideersin kötü demiyor zatende iri bebek olabilir diyor şekerim çıkmamıştı şeker takibi yaptı gene bişey çıkmadı öyle biraz yediğime içtiğime dikkat edicem suyuydu kalbiydi iyi şuanlık bin şükür
busra-mutluanne1 _HB_ bizimde 2200 gr 43cm nasıl şimdi bebeğiniz inşallah güzel dönüş yaparsınız bu cevabıma🥺
busra-mutluanne1 Rkymhmt amiin benimde 2200 gr iki hafta önden dedi 34 gözüküyomuşuz şekerim çıkmamıştı ama şeker takibi yaptı gene ondada sıkkntı yok ama öndeniz gene iri bebek olabilir dedi