Selma_kaleli123 Kızlar nasıl geçiyor son haftalarınız. Hazırlıklarınızı tamamladınız mı 🤷♀️ yaşadığınız en sık problemler neler? Hadi gelin sohpet edelim 🥰 yarın kontrolumız var bakalım ne dicek doktorumuz 🤔
Nevinnn Selma_kaleli123 son haftalar baya zorluymuş bi kaç gündür onu anladım bacaklarımda varis oluşmuştu onun ağrısını unuttum gibi bi kaç gündür de karnım semsert oluyo oturamıyorum yatamıyorum vs vs bi an önce kavusiyim istiyorum hazırlıklar arttık son aşamada inşllah 15 güne biticek hazirliklarimiz son bi kaç eksiğimiz kaldı 🥰
Masal78 Selma_kaleli123 aşırı mide yanma var ve çok ağırlaştı bide hep uyku uyku ama sonlar yaklaştı ya heyecandan uyuyamıyorum çok karışık duygular 2. Gebeliğim olmasına rağmen bir oğlum var 1 yaşında şimdi de kızım olucak Allah'ın izniyle 😊 bide kızım baş aşağı gelişi genital bölge çok sızlatıyor bel kasık ağrısı çok çekiyorum ..geçicek inş 🤲😊
kirpapatyasiii Selma_kaleli123 iyi gidiyor bizde çok şükür perşembe nst ye gireceğiz bakalım🤗 ben full yatıyorum o zorluyor beni artık dışarı çıkıp gezdiğim günleri çok özledim.. Doğurunca eve girmicem diyorum 😅😅
Zozan-harman Ben de 35 haftalik hamileyim ve yarin kontrolum var ☺️ Benim mide yanmasi kasik bacak agrisiyla geciyor bir an once bitsin istiyorum 😒 epidural dogum düşünüyorum nasipse
Selma_kaleli123 Zozan-harman inşallah sağ salim kurtul canım 🙏🙏 benim sezeryan olucakmış. Kordonu dolanmış dedi yarın gidicez bakalım ne dicek çok merak ediyorum 🥰
Selma_kaleli123 Masal78 inşallah canım 🙏🥰 her acı geçiyor zirvesini kadar yaşamak gerek hamileliği 🥰 acısıyla ağrısıyla her halimize şükür 🥰 ben hayla çılgınlar gibi dans ediyorum son haftaların tadını çıkarmak ayrı güzel 😂🥳
Zozan-harman Selma_kaleli123 amin 🙏 teşekkür ederim. İnsallah sen de saglikla kucağına alirsin meleğini 🤲🏻🌺