Meren429 Hicoli gelisimine gore hafta geri yada ileri olabiliyor bende 26+3 ama 27 haftalik gozukyyor dedi
Meren429 Sedanur06 ben mecbur yaptirdim hic istemeye istemeye cunku ailemde var seker genetik olabilir diye. Ve sekerim yuksek cikti yarin tekrardan 100 gr yapilacak
Sedanur06 Meren429 umarım ssorunsuz geçer canım benim ailede yok şeker olayı ama doktor mutlaka yapılması gerek diyo kime sorsam yaptırma diyor ikilemde kaldım
ozlem_sngl Meren429 aynen öyle vallahi doktorlar bide çok abartıyı ben diyorum eşim uzun boylu kilolu doğmuş benim abilerim falan öyle doktor ikna edemiyorum genetik olma şansını gormuyo sanki dünyada bi tek biz kilolu bebek dogurcaz gibi muamele yapiyo
Meren429 Fdle bende cok korkuyorum normal dogumdan ama sezeryana yonelmekte istemiyorum hemen. Nasipte ne varsa artik :)
Fdle Meren429 ben 39a kadar normaldim istikrarımı hiç bozmadım ama malesef 39 da çatı muayenem yapıldı karar verildi yani hesapta olan olmuyor hayırlısı olsun yeter ki:)
Meren429 Sedanur06 zaten insanlar destek olacagina hep cok biliyolar bende hic istemiyordum vucuduma o sekeri almak ama yaptrmasaydim ogrenemeyektim yuksek oldugunu. Banada yaptrdim diye neler dediler yok cocugun şeker hastasi olcak falan :)
Sedanur06 Evlatkokusu keşke benim doktorda bu şekilde anlaşıldığını söylese ve yapsa ama gel aç karnına dedi