Reynizz Arkadaşlar temizliğe başladım ne kayınvalidem ne annem hiç birisi gelipte işin ucundan tutmuo kilolu hamileyim ve çömelip kalkmak eğilmek zorunda kalıyorum bebeğime bişi olurmu çok korkuyorum
Ilknur_degrrli1 Reynizz kesinlikle çok yorma kendini boşver yapabildiğini yap yapamadigini zorlama bebegin önemli temizlik deil unutma ben 32 haftaligim dün baya yaptım ama mahfoldm hala ağrısını cekiorm
Deletedmom137 Reynizz imkanın varsa bi temızlikçimi tutsaydın canım benimde kendi annem yıne yardım edıyor kayınvalidemin bazen taştan yaratıldığını falan düşünüyorum
Svdaa Reynizz dikkat et cnm kendinden başka kimsenin faydası olmaz ama canınızdan önemli değil bizdede nasipse bir dahaki ay boyadan sonra temizlik yapılcak kimsem yok yardımcı çağırcam mecbur imkanın olsa sende tek yapmazdın sanırım allah yardımcın olsun kolay gelsin cnm..
Nevinnn Reynizz kendini zorlama canım yapabildigini yap yapamadığın kalsın eşin yardim etmezmi hafta sonu beraber yapsanız
esraalageyik Ilknur_degrrli1 aynen öyle şuan ağrı çekerken okudum bunu artık daha az iş daha fazla istirahat lazım🤦🏻♀️
Deletedmom137 Yeni_anne_ benim annemde aynı zamanda bir kaynana gelinimize elimizden geldiğince yardım ederiz illa söylemesi bile gerekmez bizimkine anca iş buyurucan onuda zoraki yapar aman kızım sen hamilesin yapılcak bi işin varmı demez